Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΔΙΑΣ – 2-1 ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΛΑΜΑ!



Την παρθενική νίκη της ιστορίας του σε επίπεδο Γ’ Εθνικής πανηγύρισε ο Δίας Δίου το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του, επικρατώντας με 2-1 επί του Ατρομήτου Παλαμά σε ένα εξαιρετικό ματς που διεξήχθη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα μας έπειτα από μια κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο σε μία αναμέτρηση όπου την διακατείχε το άγχος της εντός έδρας πρεμιέρας, κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο έπειτα από ένα άκρως αμφίρροπο παιχνίδι και πλέον ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του φετινού μαραθωνίου.


Στο 20ο λεπτό του αγώνα ο Ατρόμητος είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στην αναμέτρηση αλλά ο Ζωγράφος με μία εξαιρετική επέμβαση έδιωξε το εντός περιοχής σουτ του Κόκκινου.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τα ηνία στο σκορ με τον Μανίκα να σημαδεύει την δεξιά γωνία του Κούτσικου, τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να επεμβαίνει και τον Ανέστη Παναγιωτίδη να παίρνει το «ριμπάουντ» και με δεξί πλασέ από κοντά να πετυχαίνει το 1-0.
Στο 42’ ο Δίας δέχθηκε την ισοφάριση όταν έπειτα από πέναλτι που υποδείχθηκε στον Παπαστεργίου για παράβαση με το χέρι, ο Κατσιγιάννης νίκησε τον Ζωγράφο από τα έντεκα βήματα και έκανε το 1-1.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 59’ ο Δίας σπατάλησε μία τεράστια ευκαιρία για να ξαναπάρει το προβάδισμα, όταν ο Μανίκας κέρδισε πέναλτι ύστερα από χέρι αντιπάλου αλλά η εκτέλεση που ανέλαβε ο ίδιος δεν βρήκε στόχο με τον Κούτσικο να πέφτει σωστά και να αποκρούει το πλασέ του πρώτου, σώζοντας τον Ατρόμητο.
Στο 61’ η φιλοξενούμενη ομάδα έφτασε κοντά στην ανατροπή όταν μετά από αντεπίθεση ο Κατσιγιάννης πλάσαρε ελάχιστα μακριά από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Ζωγράφου.
Στο 74’ η ομάδα μας έχασε μοναδική τριπλή ευκαιρία, με τους παίκτες των φιλοξενουμένων να σώζουν την εστία τους ισάριθμες φορές αλλά στη συνέχεια να υποπίπτουν σε νέα παράβαση πέναλτι και να μένουν και με αριθμητικό μειονέκτημα για το υπόλοιπο του αγώνα. Ο Νάκας αυτή τη φορά ανέλαβε την εσχάτη των ποινών, νίκησε τον Κούτσικο πετυχαίνοντας το 2-1 και υπέγραψε την ιστορική πρώτη νίκη για τον Δία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Η διοίκηση του Δία ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και γέμισαν το γήπεδο του Δίου, συμβάλλοντας με τον παλμό τους στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας την επόμενη Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στην Τσαριτσάνη με αντίπαλο τον τοπικό Οικονόμο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.Θεοχάρης με βοηθούς τον κ.Σακκά και τον κ.Σφυρή από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ (Τάσος Ιωαννίδης): Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Καλουσίδης, Λίολιος, Παπαστεργίου (63’ Νάκας), Μαυρίδης (57’ Τσουρέκας), Καλαμπάκας, Μανίκας, Α.Παναγιωτίδης (90’ Δαλαμήτρας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Τάκης Παπαφέστας): Κούτσικος, Ζάρρας, Εκίζογλου, Μπαντής (65’ Λιάπης),  Χ.Οικονόμου, Βαγγελάκος, Μπασιάκας, Γ.Οικονόμου, Κατσιγιάννης, Κόκκινος (63’ Αλεξόπουλος), Ζάγκος.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου