Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Ε. Σκούφα: Για πρώτη φορά παίρνουν βοήθημα οι τρίτεκνες αγρότισσες μετά από τροπολογία που είχε καταθέσει το 2018 η βουλεύτρια Πιερίας Ε. Σκούφα

Αποτέλεσμα εικόνας για κα Σκούφα
Αύριο Τρίτη 1/10/2019 θα καταβληθεί το χρηματικό βοήθημα σε πολύτεκνες και τρίτεκνες αγρότισσες μητέρες, που δήλωσαν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Παροχής Χρηματικών Βοηθημάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ) και πληρούσαν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Το χρηματικό βοήθημα σε τρίτεκνες και πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες θα καταβληθεί, με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους και είναι συνολικού ύψους επτακοσίων ευρώ (700 €) και χιλίων ευρώ (1.000 €) αντίστοιχα.

Για πρώτη φορά έπειτα από τροπολογία της κα Σκούφα
Οι τρίτεκνες αγρότισσες μητέρες θα λάβουν για πρώτη φορά το βοήθημα, μετά από τροπολογία που κατέθεσε η βουλεύτρια Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μπέττυ Σκούφα, τον Δεκέμβριο του 2018 κατόπιν συνεννόησης με την τότε Αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης κι Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, καθώς δεν υπήρχε πρόβλεψη μέχρι τότε. Η τροπολογία ψηφίστηκε τότε από το Κοινοβούλιο στο πλαίσιο της ψήφισης νομοθετικού σχεδίου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου