Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Δίας Δίου :ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


Δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου μετά το πέρας της αναμέτρησης Δίας Δίου – Ατρόμητος Παλαμά παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας μας Τάσος Ιωαννίδης και ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Ζωγράφος. Ο τεχνικός του Δία αφού ευχαρίστησε αρχικά τον συνάδελφό του και προπονητή του Ατρομήτου Τάκη Παραφέστα για τα εγκωμιαστικά σχόλια που έκανε για τη φιλοξενία που δέχθηκε η ομάδα του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρθενική νίκη του Δία στη Γ’ Εθνική,
ενώ επισήμανε επίσης πως αν η ομάδα του βελτιωθεί στον τομέα της φυσικής κατάστασης, τότε ο στόχος της παραμονής θα είναι απόλυτα επιτεύξιμος.

Από την άλλη, ο τερματοφύλακας του Δία τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε με υπομονή και πήρε μία δίκαιη νίκη σε μία αναμέτρηση όπου σύμφωνα με τον ίδιο, η ψυχολογία ήταν υπέρ του αντιπάλου κυρίως λόγω των αντίθετων αποτελεσμάτων που έφεραν αμφότεροι από την 1η αγωνιστική.



Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας:

«Θα ήθελα πρώτα απ όλα να ευχαριστήσω πολύ τον Τάκη Παραφέστα για τα καλά του λόγια για το σύλλογο, για τις εγκαταστάσεις και για τον Δία γενικότερα. Εμείς κάνουμε μεγάλη προσπάθεια εδώ και δύο χρονιές για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να δώσουμε στον κόσμο που θα έρθει, τη φιλοξενία του Δία, του αρχαίου Δία. Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ήταν μία αγχώδη νίκη, θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη και ήμασταν πολύ αγχωμένοι ως πρώτη μας φορά στην έδρα μας. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και πετύχαμε τη νίκη έστω και με αυτόν τον τρόπο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στους αντιπάλους οι οποίοι πραγματικά βοήθησαν ώστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και μπορώ να πω ότι αυτή η μέρα είναι πρωτόγνωρη για τον τόπο μας γιατί είναι η πρώτη μας νίκη στην Εθνική κατηγορία. Οι παίκτες μου είναι έμπειροι. Εκείνο που μας λείπει είναι το τρέξιμο, γιατί κάποια παιδιά είναι μεγάλα σε ηλικία, ενώ κάποια δουλεύουν όλη τη μέρα και δεν έχουμε αυτό το μοντέλο το επαγγελματικό. Αν βελτιώσουμε λίγο τη φυσική μας κατάσταση πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια και θα πετύχουμε το στόχο μας που είναι η σωτηρία».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζωγράφου:

«Καταρχήν συγχαρητήρια στον Ατρόμητο Παλαμά για την αγωνιστική του προσπάθεια. Πιστεύω ότι η ομάδα μου ήταν καλύτερη καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εκμεταλλευτήκαμε τις περισσότερες φάσεις που μας δοθήκαν και  κάποια λάθη του αντιπάλου. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το ψυχολογικό κομμάτι γιατί ερχόμασταν από μια βαριά ήττα και αντίστοιχα η ομάδα του Παλαμά από μια νίκη. Πιστεύω ότι εμφανιστήκαμε έτοιμοι, η αντίπαλη ομάδα μας απείλησε κυρίως από κάποιες αντεπιθέσεις, είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι στο τέλος νικήσαμε δίκαια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου