Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος στο Δήμαρχο Κατερίνης


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος  κ.Γεώργιος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Βαρνάβα Λεοντιάδη. Στην συνάντηση, η οποία έγινε σε εγκάρδιο κλίμα στο γραφείο του Δημάρχου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχήθηκε στον κο Κουκοδήμο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, δημιουργική και εποικοδομητική θητεία προς όφελος του τόπου και των κατοίκων του.
Από την πλευρά του, ο κος Κουκοδήμος καλωσόρισε τον κο Γεώργιο, τονίζοντας ότι ο Δήμος Κατερίνης προσβλέπει στην καλή συνεργασία με τη Μητρόπολη, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στο Θεάρεστο έργο που επιτελείτε και το οποίο θέτει στο επίκεντρο την κοινωνική συνοχή, την ειρήνη με φόντο την στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας και την προκοπή του τόπου μας».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για μία σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν τον Δήμο Κατερίνης και την ευρύτερη περιοχή και συμφωνήθηκε η αναγκαιότητα μιας γόνιμης και αποδοτικής συνεργασίας.
Στον επίλογο της συνάντησης, ο Μητροπολίτης δώρισε στον Δήμαρχο εικόνα που αποτυπώνει τον απόπλου του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, από την Αρχαία Πύδνα, κατά τη β΄ ιεραποστολική περιοδεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου