Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Στο Ωραιόκαστρο η Ορχήστρα Νέων Δίου, ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές συναυλίες της, με τη Γιώτα Νέγκα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο Ωραιόκαστρο η συναυλία της Ορχήστρας Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, με τη Γιώτα Νέγκα, που διοργάνωσε ο δήμος Ωραιοκάστρου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2019.

Αδιαχώρητο δημιουργήθηκε από το πλήθος του κόσμου στον υπαίθριο χώρο του Κονταξοπούλειου Αθλητικού Κέντρου.  Ακόμα και όρθιοι για 2,5 ώρες, τραγούδησαν επιτυχίες μαζί με τη μεγάλη ερμηνεύτρια που στο τέλος την αποθέωσαν, μαζί με τη Φιλιώ Σέρβου, τη Δήμητρα Αντωνακούδη, το Νίκο Μπίνο, αλλά κυρίως τα παιδιά της ορχήστρας  και το μαέστρο της Νίκο Πατρή.
Στη συναυλία παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ηλίας Ζιακούλης, παραβρέθηκαν επίσης η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευαγγελία Δρόσου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της Θεσσαλονίκης. Το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γρηγόρης Παπαχρήστος, η αντιπρόεδρος Μαρία Γκριμούλα και ο υπεύθυνος Λογοτεχνίας και Εικαστικών, Θάνος Κόσυβας. Την εκδήλωση παρουσίασε η ηθοποιός και σκηνοθέτης Νέλη Δελή.
Να σημειωθεί ότι η συναυλία αυτή ήταν η τρίτη κατά σειρά της συνεργασίας της Ορχήστρας Νέων Δίου με τη Γιώτα Νέγκα, με την οποία και ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές εμφανίσεις της ορχήστρας. Προηγήθηκαν οι συναυλίες στο πρώην Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας και στο Ενωσιακό Γήπεδο Νέας Εφέσου.
Τον Οκτώβριο ξεκινά ο κύκλος των χειμερινών εμφανίσεων της ορχήστρας, κάνοντας αρχή με τη συμμετοχή της στο εορταστικό πρόγραμμα, διεθνούς συνεδρίου που διοργανώνει το Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου