Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 79ης ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940


Αποτέλεσμα εικόνας για 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

  Ώρα 08.00 ́ Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες σ' όλες τις εκκλησίες. 2. Ώρα 10.20 ́ (Ώρα προσέλευσης 10:15') Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως, θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κ.κ. Γεώργιος, με το Ιερατείο της πόλης.
Τον Πανηγυρικό, θα εκφωνήσει μέσα στον Ιερό Ναό, η κ. Παρθένα Ναβροζίδου, Διοικητική Υπάλληλος της ΔΙΔΕ Πιερίας.
Ώρα 11.00 ́
Κατάθεση στεφάνων,

στο Μνημείο της πλατείας Ελευθερίας, από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, το Δκτή της ΧΧΙV ΤΘ Τα- ξιαρχίας, το Δήμαρχο Κατερίνης, τον Αστυνομικό Δ/ντή Πιερίας, το Δκτή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το Λιμενάρχη Σκάλας Κατερίνης, κόμματα και εκπροσώπους της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, των Αναπήρων Πολέμου, Τραυματιών Πολεμιστών, Θυμάτων Πολέμου, του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων και Παραρτημάτων Οργανώσεων Εθνικής Αντίστασης.
Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων και η τελετή θα λήξει με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

  Ώρα 11.30 ́
Στον καθορισμένο χώρο των οδών Ειρήνης – Χατζόγλου, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη παρέλαση, των Αναπήρων Πολέμου, Θυμάτων Πολέμου, Τραυματιών Πολεμιστών, Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων, Οργανώσεων Εθν. Αντίστασης, Αδελφών Ε.Ε.Σ., των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, Προσκόπων και Συλλόγων.

  Ώρα 13:00 (Μετά τη λήξη της παρέλασης)
Στην πλατεία Ελευθερίας, θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, από Πολιτιστι- κούς Συλλόγους της Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου