Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Άδικη ήττα για τον Δία στην Καρδίτσα






Το κορυφαίο φετινό του παιχνίδι πραγματοποίησε ο Δίας Δίου στην Καρδίτσα αλλά υπέστη μια πολύ πικρή ήττα από τον ΑΟ Σελλάνων με 1-0, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής. 

Η ομάδα μας έκανε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο φτάνοντας τέσσερις φορές κοντά στο γκολ, ενώ παράλληλα αποδιοργάνωσε πλήρως την επιθετική λειτουργία των γηπεδούχων οι οποίοι σημείωσαν μόνο μια τελική προσπάθεια σε όλο το 45λεπτο. 
Ο Δίας διαμαρτύρεται για την φάση του 23ου λεπτού, με τον Παπαστεργίου να νικάει με σουτ εκτός περιοχής τον Σταυράκη σε μια παράξενη φάση, όπου η μπάλα μετά την κακή εκτίμηση του δεύτερου, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε εντός της τελικής γραμμής με τον διαιτητή Κουκούλη να μην κατακυρώνει το γκολ. 
Στο 40' ο Δίας άγγιξε το 0-1 όταν ύστερα από υποδειγματική ομαδική συνεργασία Τοπαλίδη και Καλαμπάκα, ο Ανέστης Παναγιωτίδης βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 59' η ομάδα μας έφτασε εκ νέου μία ανάσα από το να προηγηθεί, αλλά και πάλι ο Ανέστης Παναγιωτίδης που δέχθηκε την πάσα από τον Παπαστεργίου, νικήθηκε από τον Σταυράκη. 
Δύο λεπτά αργότερα, επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και ο ΑΟ Σελλάνων στην πρώτη του ουσιαστική ευκαιρία στο ματς, βρήκε το γκολ με τον Γαρυφαλλόπουλο να παίρνει την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Δία και να σκοράρει για το 1-0 το οποίο διατηρήθηκε ως το φινάλε παρά τις μεγάλες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας. 

Επόμενο παιχνίδι για τον Δία την επόμενη Κυριακή (27/10) στο Καρπενήσι κόντρα στον ΑΟ Ποταμιάς σε μια αναμέτρηση κομβικής βαθμολογικής σημασίας. 


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κουκούλης με βοηθούς τους κ. Νίκζα και κ. Μάνο (ΕΠΣ Λάρισας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Σταυράκης, Μετούσι, Καλφούντζος, Χαιδιάρης, Τζάνης, Λούγκος, Παπαγεωργίου (84’ Παπαδόπουλος), Κοντός (63’ Μπακράτσας), Τζέκος, Μπιτέλης (90+2’ Τζέλλος), Γαρυφαλλόπουλος (81’ Τζουμάνης)
Δίας Δίου (Τάσος Ιωαννίδης): Ουσταμπασίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος (84’ Μαυρίδης), Τοπαλίδης, Ευαγγελόπουλος (78’ Νάκας), Καλαμπάκας (90+2’ Τσουρέκας), Παναγιωτίδης, Παπαστεργίου (73’ Μανίκας)

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου