Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Απάντηση Λαγδάρη προς Δήμαρχο Ανέστη Μανώλα


Αποτέλεσμα εικόνας για Λαγδάρη
Κύριε Δήμαρχε,
Φαίνεται ότι εκτός από την ταύτιση των απόψεών μας στο ότι «οι συνδημότες μας διαθέτουν νοημοσύνη και κρίση», συμφωνούμε και στο ότι είναι αναγκαίο και αναπόφευκτο οι πολίτες, τουλάχιστον από όσα ισχυρίζεστε στην απάντησή σας,  να μας κρίνουν και να μας αξιολογούν καθημερινά.
Φαντάζομαι ότι το δικαίωμα αυτό το αναγνωρίζετε κατά μείζονα λόγο στον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης, έστω κι αν γίνεται δυσάρεστος ή ενοχλητικός, επισημαίνοντας ανακρίβειες και αριθμητικές αλχημείες, μισές αλήθειες και παραλείψεις σας. Και πάντως ανεξάρτητα από το αν σας προκαλεί αλλεργία η κριτική, το δικαίωμα αυτό απορρέει από τον θεσμικό μας ρόλο και την υποχρέωσή μας απέναντι στους ανθρώπους που μας  εμπιστεύτηκαν και όχι μόνο.
Το δικαίωμα αυτό δεν πρόκειται να το διαπραγματευθούμε ούτε να ζητήσουμε την άδειά σας για το πότε είναι ο κατάλληλος χρόνος να το ασκήσουμε. Πρέπει να συνηθίσετε ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση –ανεξάρτητα από το τι συνέβαινε στην προηγούμενη επαγγελματική σας πορεία – κάθε ενέργεια ή παράλειψή σας θα κρίνεται και θα αξιολογείται με γνώμονα τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα των συνδημοτών μας.

Επικεφαλής Μείζονος
Αντιπολίτευσης Δήμου Πύδνας-Κολινδρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου