Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΟΚ: «Πέραν πάσης λογικής η συνάντηση Αυγενάκη – Ολυμπιακού. Μπήκε στο κάδρο ενόψει ντέρμπι»

Δούκας: «Πέραν πάσης λογικής η συνάντηση Αυγενάκη – Ολυμπιακού» (pic)
O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, με ανάρτησή του στο facebook, τοποθετήθηκε αναφορικά με την προγραμματισμένη συνάντηση του κ. Αυγενάκη με αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού.
Με την τοποθέτησή του, που απηχεί και τις θέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «ασπρόμαυρων» χαρακτηρίζει «πέραν πάσης λογικής» την συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού με εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός δύο μέρες πριν από το ντέρμπι των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Στη Μικράς Ασίας θεωρούν ότι ο υφυπουργός αθλητισμού, με την απόφαση του να συναντηθεί με αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δύο μέρες πριν το ντέρμπι, «γίνεται συνυπεύθυνος στα ενδεχόμενα προβλήματα που παρουσιαστούν στην διεξαγωγή του ντέρμπι σε όλα τα επίπεδα».  
Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, αρνήθηκε να συναντηθεί με τον κ. Αυγενάκη, για το θέμα της χρήσης του Καυτανζογλείου, την Παρασκευή (29/11) ή το Σάββατο (30/11), υποστηρίζοντας ότι μια τέτοια συνάντηση μπορεί να γίνει μετά τη διεξαγωγή του κυριακάτικου ντέρμπι.
Πιο αναλυτικά στην τοποθέτησή του, μέσω της προσωπικής σελίδας του στο facebook, ο Λευτέρης Δούκας αναφέρει:
«Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, όντας την προηγούμενη βδομάδα στην Ντόχα και αυτή τη βδομάδα στο Παρίσι, δημιουργώντας πιθανόν ρεκόρ επισκεψιμότητας σε πόλεις του εξωτερικού σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που διατελεί σε αυτή τη θέση, δείχνει με την επιστροφή του στην Ελλάδα, τις γενικές του προτεραιότητες.
Η αυριανή ανακοινωθείσα από τον ίδιο συνάντηση με την αντιπροσωπεία του ΟΣΦΠ, σχετικά με επιστολή που (σύμφωνα με δημοσιεύματα) αμφισβητεί την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, 2 μέρες πριν το ντέρμπι, είναι πέραν πάσης λογικής.
Ταυτόχρονα όμως και απολύτως προβλέψιμη από μέρους μας, καθώς νωρίς σήμερα το μεσημέρι ο Μάκης Γκαγκάτσης δέχτηκε πρόταση από τη γραμματέα του Υπουργού για συνάντηση αύριο (!!!) ή μεθαύριο (!!!) σχετικά με το θέμα του Καυταντζογλείου (!!!), κάτι που προφανώς θα μπορούσε να συζητηθεί από βδομάδα.
Αυτή ήταν και η απάντηση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, που του επισήμανε πως ενδεχόμενη συνάντηση μαζί του θα προκαλούσε δικαιολογημένους συνειρμούς στην κοινή γνώμη και θα συσχετιζόταν με το επερχόμενο ντέρμπι.
Δε μας έμεινε καμία αμφιβολία λοιπόν πως αναζητούσε το ιδανικό καμουφλάζ για το αυριανό ραντεβού με την ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ενώ ήδη οι πολιτικοί του υφιστάμενοι στη ΓΓΑ και το ΕΣΚΑΝ έχουν προκαλέσει μεγάλα ερωτηματικά αρνούμενοι το αίτημά μας για διενέργεια ελέγχου ντόπινγκ 5 παικτών κάθε ομάδας.
Πλέον έχει μπει και ο ίδιος στο κάδρο του αγώνα, αφού διάλεξε τη θέση του σε αυτό...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου