Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Κλειστοί δρόμοι σε Χαλκιδική, Πιερία, Ημαθία λόγω κακοκαιρίας

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που έχουν εκδηλωθεί από εχθές το βράδυ.Στην Πιερία, έχει κλείσει, λόγω της κακοκαιρίας, η Επαρχιακή Οδός Κονταριώτισσας – Αγίου Σπυρίδωνα στο 12ο χλμ, το 1ο χλμ Βροντούς – Καρύτσας, καθώς και η Επαρχιακή Οδός Νέου Παντελεήμονα – Πλαταμώνα, στη θέση Φλοίσβος.

Λόγω των χειμάρρων, κλειστός είναι ο δρόμος μεταξύ Βέροιας και Λαζοχωρίου στην Ημαθία και, ο δρόμος μεταξύ Μακροχωρίου και Ταγαροχωρίου. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα το πρωί, Ι.Χ. παρασύρθηκε, σε διάβαση μεταξύ Βέροιας και Μακροχωρίου.
Παράλληλα, λόγω της χιονόπτωσης στην Ημαθία είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην Επαρχιακή Οδό Βεροίας – Σελίου από το 19ο χλμ έως και το χιονοδρομικό κέντρο, καθώς και στην Παλαιά Εθνική Οδό Βέροιας Κοζάνης από το 93ο έως το 97ο χλμ.
Στην περιοχή της Χαλκιδικής, κλειστό παραμένει από τις 22 Νοεμβρίου το 31ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Πολυγύρου – Ιερισσού, λόγω καθίζησης του εδάφους, από την έντονη βροχόπτωση που είχε πλήξει την περιοχή.
Επίσης, τα προβλήματα παραμένουν ακόμα από το 8ο έως το 11ο χλμ Βαρβάρας – Ολυμπιάδας προς την Ολυμπιάδα.
Από την υπερχείλιση των υδάτων έχει διακοπή η κυκλοφορία, στο 1ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Μεταμόρφωσης – Μεταγκιτσίου, καθώς και στο 1ο χλμ Ορμύλιας – Βραστάμων.
Από τη χθεσινή κακοκαιρία έχει κλείσει και η ανώνυμη δημοτική οδός της Επαρχιακής Οδούς Νέων Μουδανιών – Σιθωνίας, από το 1ο έως και το 7ο χλμ.
Προβλήματα παρουσιάζονται και στις κοινοτικές οδούς στην Φούρκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου