Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Γοητευτικό μουσικό ταξίδι στων «Αγγέλων τα τραγούδια» με τον Μπάμπη Βελισσάριο & την Ορχήστρα Νέων Δίου


Μια υπέροχη μουσική εμπειρία έζησαν όσοι χθες το βράδυ παρακολούθησαν στη «Γωνιά των Ευχών» (πλατεία Μακεδονίας),  «των Αγγέλων τα τραγούδια». Ο λόγος για την συναυλία με τα ωραιότερα κλασικά κινηματογραφικά τραγούδια, καθώς και με αγαπημένες επιτυχίες από την ελληνική μουσική σκηνή, που ερμήνευσε μοναδικά ο Μπάμπης Βελισσάριος. Τον  τενόρο  σε  μια μουσική μυσταγωγία σε συνθέσεις Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Πλέσσα, Σπανού, Μούτση, Μαχαιρίτσα κ.α. συνόδευσαν επί σκηνής η Ορχήστρα  Νέων Δίου υπό τη διεύθυνση Νίκου Πατρή, καθώς και οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Νίκος Μπίνος & Δήμητρα Αντωνακούδη αντίστοιχα.
Ο σπουδαίος ερμηνευτής συνδυάζοντας το παλαιό με το σύγχρονο ξεκλείδωσε τα πιο δυνατά συναισθήματα. Παράλληλα, με όχημα  την εκρηκτική φωνή και την υποβλητική παρουσία του «έπαιξε» σε ποικίλους ρυθμούς με την αγάπη και το χρόνο γοητεύοντας το πολυπληθές κοινό που χειροκροτούσε συνεχώς και θερμά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, την εκδήλωση παρουσίασε ο Αλέξης Κωστάλας. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης τα χρόνια πολλά και το χαιρετισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου μετέφερε ο Γ.Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος, ο οποίος πρόσφερε τόσο στο Μπάμπη Βελισσάριο, όσο και στον Αλέξη Κωστάλα συμβολικά αναμνηστικά δώρα με το έμβλημα του Δήμου Κατερίνης.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου