Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Από το δημοτικό συμβούλιο πέρασε η 38χρονη ασθενής με κορωνοϊό...


Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες μεταξύ των μελών του Δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, μετά την αποκάλυψη του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνoϊού, που αφορά σε 38χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη και που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υποψήφια με την παράταξη του Κ. Ζέρβα.

Όπως ανέφεραν πληροφορίες του GRTimes.gr, η γυναίκα μετά την επιστροφή από το ταξίδι της στην Ιταλία την Κυριακή, πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, όπου συνομίλησε με αρκετά άτομα, ακόμα και με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, χωρίς να αποκλείεται να είχε και ασπασμό με κάποια από αυτά.

Στη συνέχεια της βραδιάς η το αργότερο χθες το πρωί, φέρεται να ανέβασε πυρετό και μετέβη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου διαγνώστηκε ο ιός.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από τα άτομα τα οποία έχουν έρθει σε επαφή μαζί της, λήφθηκαν δείγματα και απεστάλησαν για εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν νοσούν από τον κορωνoϊό, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει ακόμη και απολύμανση στους χώρους του δημαρχείου Θεσσαλονίκης το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως χώρος υψηλού κινδύνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη σύσκεψη που πραγματοποιείται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υπό τον υπουργό Υγείας, επρόκειτο να συμμετάσχει και ο κ. Ζέρβας, ωστόσο δεν παραβρέθηκε...

grtimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου