Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Ο κόσμος τιμά τον Κώστα Βουτσά...

DSC_8160-01

Συγκίνηση στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος του ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες τα ξημερώματα σε ηλικία 88 ετών. Η σορός του έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9:30 το πρωί και μέχρι τις 19:30 το απόγευμα, στην Μητρόπολη Αθηνών.
Ο κόσμος που τον αγάπησε και λάτρεψε τους ρόλους του μέσα από την μικρή οθόνη, τον κινηματογράφο και το θέατρο έχει την ευκαιρία να αποτίσει φόρο τιμής και από νωρίς το πρωί της Πέμπτης έχει συγκεντρωθεί έξω από το παρεκκλήσι της Ιερά Μητρόπολης «Άγιος Ελευθέριος» στο Σύνταγμα.

DSC_8203-01

Με ένα λουλούδι στο χέρι οι περισσότεροι περιμένουν να προσκυνήσουν τη σορό του Κώστα Βουτσά, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που ήρθαν ακόμη και από την επαρχία για να αποχαιρετήσουν τον αξέχαστο ηθοποιό.

Η οικογένειά του ζήτησε «εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων γιατί αγαπούσε την προσφορά είτε στη Μέριμνα-Εταιρεία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το θάνατο.

DSC_8225-01


Την παραχώρηση τιμής ένεκεν, τάφου στο Ά Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προφορά του στην Τέχνη και τον πολιτισμό αποφάσισε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου