Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Σε εξέλιξη από τη ΔΕΥΑΚ ενέργειες αποκατάστασης της βλάβης στο σύνδεσμο τροφοδοσίας ύδρευσης της Τ.Κ. Κούκου


- 5000 φιάλες νερού διανεμήθηκαν εκ νέου σήμερα στους κατοίκους
-          Σε χρήση η υδροφόρα για τις ανάγκες υγιεινής και οικιακής χρήσης

Σε εξέλιξη είναι από τη ΔΕΥΑΚ, η επιχείρηση αποκατάστασης της σοβαρής βλάβης στο σύνδεσμο τροφοδοσίας ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Κούκου. Η βλάβη που προκλήθηκε σε δύσβατη περιοχή λόγω και της έντονης κακοκαιρίας  των τελευταίων ημερών δυσχεραίνει τις προσπάθειες των συνεργείων για άμεση αποκατάσταση. Εκφράζεται όμως αισιοδοξία για αποκατάσταση εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Παράλληλα, μετά από συνεννόηση του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Στέργιο Μπουσνάκη απεστάλησαν εκ νέου 5.000 φιάλες νερού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες πόσιμου νερού των κατοίκων. Τα νερά παρέλαβε στο κοινοτικό κατάστημα, ο  πρόεδρος της Τ.Κ. Κούκου Γιάννης Μαυρίδης, από τους αντιδημάρχους Γιάννη Συμεωνίδη, Γιώργο Κυριακίδη και ξεκίνησε η διανομή στα σπίτια της Τ.Κ.
Υπενθυμίζεται, ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών και των μέτρων πρόληψης του κορωνοιού, μια υδροφόρα, που διέθεσε ο Δήμος Δίου - Ολύμπου διατέθηκε στους κατοίκους της κοινότητας, αποκλειστικά για τις ανάγκες υγιεινής και οικιακής χρήσης, μέχρι να αποκατασταθεί η ζημία στο δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου