Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρέδωσε υγειονομικό υλικό στην ΕΛΑΣ


Παγκόσμιο «κυνήγι» υγειονομικού υλικού | Έρευνες | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Με υγειονομικό υλικό ενισχύονται από σήμερα οι αστυνομικοί της Κεντρικής Μακεδονίας, στη «μάχη» που δίνουν για την τήρηση των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Το υλικό παρέδωσε σήμερα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του περιφερειάρχη, Απόστολου Τζιτζικώστα,
Ειδικότερα, στους αστυνομικούς των έξι περιφερειακών ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας παραδόθηκαν 20.000 μάσκες, 120.000 γάντια, 1.200 αντισηπτικά και 1.200 κρεμοσάπουνα, χαρτικά καθαρισμού και χλωρίνης.
Είχε προηγηθεί ανάλογη ενέργεια από την Περιφέρεια και στους αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης.
Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, τόνισε πως «η Περιφέρεια βρίσκεται από την πρώτη στιγμή κοντά σε εκείνους που δίνουν τη μάχη εναντίον του κορωνοϊού από την πρώτη γραμμή. Έτσι λοιπόν όπως παραδώσαμε υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής προστασίας σε όλα τα νοσοκομεία, κέντρα υγείας, ΕΚΑΒ, έτσι επιλέξαμε να στηρίξουμε σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια και τα σώματα ασφαλείας».
«Είναι μια πράξη ιδιαίτερα κοινωνική, μια πράξη αλληλεγγύης που καταδεικνύει ότι όλοι μαζί μπορούμε να χτυπήσουμε την πανδημία του κορωνοϊού και να εξέλθουμε από αυτή όσο το δυνατόν πιο αλώβητοι», ανέφερε από την πλευρά του ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, αντιστρατηγος, Κωνσταντίνος Σκούμας, ευχαριστώντας παράλληλα τον περιφερειάρχη για την πρωτοβουλία αυτή.
Τις ευχαριστίες του προς τον κ. Τζιτζικώστα εξέφρασε και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος, Ασημακης Χριστοδουλιδης, λέγοντας πως «η ενέργειά του αυτή μας ενδυναμώνει στην καθημερινή μας δράση και δραστηριότητα».
Η παράδοση του υγειονομικού υλικού έγινε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου