Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Σχόλιο της ΝΕ Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για σημερινή δήλωση του βουλευτή Πιερίας της ΝΔ κ.Φώντα Μπαραλιάκου


Ανακοίνωση της Ν.Ε. Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές ...

Ο κ. Φώντας Μπαραλιάκος, βουλευτής Πιερίας, εκτιμά μαλλον (και ίσως όχι μόνο αυτός), ότι δεν αρκούν όσα προσπαθούν οι κ Α. Γεωργιάδης και Μ. Βορίδης σε κεντρικό επίπεδο και θεώρησε αναγκαίο να συμβάλλει και αυτός με το τεράστιο πολιτικό του εκτόπισμα και ως μαθητευόμενος (των προαναφερθέντων κυρίων) "αναλυτής" να μας κοινοποιήσει τα συμπεράσματά του και να μας διαφωτίσει.
Προφανώς το μόνο δικό του που προσφέρει, είναι η υπογραφή του, που βάζει σε ένα έτοιμο κείμενο για "περιφερειακή κατανάλωση". Δεν τον ενοχλεί ο χαρακτηρισμός της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού δύο φορές ως προϊόν απάτης. Δεν τον ενοχλεί, ούτε τον προβληματίζει το εκ προμελέτης αδίκημα του κ. Μιωνή, που μαγνητοφώνησε κρυφά μια συνομιλία που παρεμπιπτόντως δεν στοιχειοθετεί κανένα από τα "συμπεράσματα" , ούτε και η επιλεκτική χρήση του προϊόντος, σε επιλεγέντα χρόνο (από ποιόν άραγε?) μετά από τέσσερα περίπου χρόνια. Οραμα είδε? Μάλλον όχι. Μάλλον τώρα φαίνεται ότι έγινε το deal. Τώρα ταίριαξε το αντίτιμο που έπρεπε. Μάλλον τώρα πρέπει να πληρωθεί το τίμημα. Μάλλον τώρα φοβάται περισσότερο ο Α. Σαμαράς. Ο αρχηγός. Μάλλον τώρα καταρρέει η επιδίωξη χαρακτηρισμού του σκανδάλου Novartis ως πολιτική σκευωρία. Μάλλον τώρα είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος για τον αρχηγό και μάλλον οι πολιτικοί του σωματοφύλακες δεν επαρκούν πλέον, μάλλον. Κρίμα κύριε βουλευτά, γιατί λένε, ότι αν και σαμαρικός βουλευτής ήστε "καλό παιδί".
Προφανώς ο κ. Μπαραλιάκος δεν άκουσε ούτε για τα εμβάσματα της Novartis στην κ. Ραϊκου, ούτε για τα 2,6 εκ. των Σαμαρά -Παπαστάμου ή επειδή ακριβώς τα άκουσε στέλνει την μπάλα στην κερκίδα...     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου