Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Από την σκηνή ...στην οθόνη σας! Εθνικό Θέατρο ζωντανα την Παρασκευή 4/12 και Παιδική Σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη video on demand από 20/12

 


"ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ"
Της Κάρμεν Ρουγγέρη
ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Από 20.12.2020 έως 10.01.2021 διαθέσιμο για on demand μετάδοση


Πληροφορίες και εισιτήρια


Με την ελπίδα ότι θα έχουμε δίπλα μας το αξιόλογο κοινό, που τόσα χρόνια μας στηρίζει, σε μια περίοδο που το θέατρο έχει κλείσει τις πόρτες του λόγω πανδημίας, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε ένα είδος κινηματογραφούμενου θεάτρου, που θα επιτρέψει στους φίλους μας να μη χάσουν τις παραστάσεις μας.

Ξεκινάμε, λοιπόν, με τον «ΘΗΣΕΑ ΚΑΙ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ». Μια παράσταση που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τον κύκλο της. Σκοπός μας η προβολή της, μέσω διαδικτύου, να μας επιτρέψει, πάνω απ' όλα, να υπάρχουμε, και ακόμα να συμβάλει στην βιωσιμότητα της παιδικής μας σκηνής και των συνεργατών της, μια που οι προβολές αυτές θα είναι επί πληρωμή (on demand).

Η παράστασή μας αυτή, θα είναι διαθέσιμη από τις 20 Δεκεμβρίου και για 20 μέρες, έτσι ώστε να μπορέσει να φτάσει σε όλα τα σπίτια, σε όλα τα νησιά και σε όλες τις γωνιές της πατρίδας μας. Επιπλέον μπορεί να δώσει την ευκαιρία σε ομογενείς, που ζούνε σε όλα τα μέρη της γης, να βρίσκονται σε επικοινωνία με την πατρίδα τους και να γνωρίσουν την υπέροχη Ελληνική Μυθολογία. Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε, ότι τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει το ζωντανό θέατρο. Και βέβαια ελπίζουμε, ότι όταν θα περάσει αυτή η πανδημία, τα θέατρά μας θα ξαναγεμίσουν με κόσμο.

Ο ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ Της Κάρμεν Ρουγγέρη

Μέσα απ' αυτή την παράσταση, τα παιδιά αλλά και το ευρύ κοινό, θα παρακολουθήσουν την πορεία του δημοφιλή ήρωα της μυθολογίας μας, μέσα σε μια προσεγμένη, σε όλες τις λεπτομέρειες, παράσταση.

ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ

Φεγγάρι από χαρτί
Ρέππα - Παπαθανασίου
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ | LIVE STREAMING

Ζωντανές διαδικτυακές μεταδόσεις απευθείας από τις Σκηνές του Εθνικού Θεάτρου


Πληροφορίες και εισιτήρια


Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου | 19:30
Το Εθνικό Θέατρο, παραμένοντας ενεργό για όσο διάστημα συνεχίζεται το απαγορευτικό και πιστό στο εβδομαδιαίο ραντεβού με το κοινό, θα παρουσιάσει την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, στις 19:30, ζωντανά από το Θέατρο Rex, τη μουσική παράσταση των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου, Φεγγάρι από χαρτί, σε σκηνοθεσία των ιδίων. Τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν ο Νίκος Κυπουργός και η Αφροδίτη Μάνου αντίστοιχα.

Η απευθείας μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα livestream.n-t.gr με αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου (κωδικού πρόσβασης). Θα ακολουθήσουν νέες απευθείας μεταδόσεις των παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με αυστηρή τήρηση των κανόνων και πρωτοκόλλων υγιεινής για τους θιάσους που παίρνουν μέρος σε αυτές.

Συντονιστείτε εγκαίρως καθώς η παράσταση παρουσιάζεται ζωντανά στη σκηνή και μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο. Σημειώνεται ότι δεν θα παραμείνει διαθέσιμη για προβολή μετά το πέρας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου