Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Aπόλλων Πόντου: Από την προσφυγιά στην Καλαμαριά! / Football League (Απόλλων-Πιερικός)

 Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση

https://www.youtube.com/watch?v=z8jUST3K9-A&t=61s

O ιστορικός Απόλλων Πόντου μπορεί να έχει "μετακομίσει" τη φετινή τoυλάχιστον αγωνιστική χρονιά στο γήπεδο του Βατανιακού στην Κατερίνη, αυτό, όμως, είναι θρυαλλίδα μπροστά στο ξερίζωμα της προσφυγιάς από τον Πόντο και τη Μικρά Ασία μέχρι... τη φυσική του έδρα στην Καλαμαριά, έστω και στο πρωτάθλημα της Football League (5η αγωνιστική, Βόρειος όμιλος).
Aφορμή και όχι αιτία στάθηκε ο αγώνας με την ομάδα του Πιερικού (2-2) και ο πρώτος βαθμός της ομάδας, με γκολ... buzzer beater του Παναγιώτου, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Το... rock finale επέβαλε αντίστοιχο συνοδευτικό soundtrack (σ.σ. όχι που θα γινόταν διαφορετικά, δηλαδή...), γεγονός μας οδήγησε στους ήχους του ελληνικού Progressive Death Metal συγκροτήματος Echidna, μέσα από το "ESCAPE FROM CIVILIZATION", debut album του 2020, που με την ποντιακή λύρα του Μιχάλη Καλλιοτζίδη παρακαλώ, συνιστά την απόλυτη σύνδεση του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος για τους Καλαμαριώτες και τις φίλες και τους φίλους της προσφυγικής ομάδας. Έστω μέχρι την ολική επαναφορά στη Superleague!
Υ.γ. Eπί τη ευκαιρία, μην παραλείψετε να διαβάσετε τη συνέντευξη του Κατερινιώτη, ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Πόντου, Κωνσταντίνου Λαμπίρη, με... ιταλικό πρόσημο, γιατί οι συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών δεν είναι, πλέον, αυτό που γνωρίζατε και δεν πλησιάζατε... Κατανοητό;
Μην ξεχνάτε να κάνετε subscribe, like & share!
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου