Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Επαναλειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης

Η  Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης ξεκινάει σταδιακά τη λειτουργία της από την προσεχή Δευτέρα 19 Απριλίου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΥΛΙΚΟΥ

H επιστροφή των βιβλίων θα γίνεται στην είσοδο της βιβλιοθήκης, ενώ τα βιβλία θα τοποθετούνται σε ξύλινο κιβώτιο, χωρίς ραντεβού και χωρίς τη χρήση κάρτας μέλους.

ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΥΛΙΚΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν το τεκμήριο της επιλογής τους στον ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάλογο στη σελίδα: https://katerinilib.openabekt.gr/el

Η κράτηση του υλικού θα γίνεται μέσω email στο dlibrarykaterini@hotmail.com ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2351024594 και με τον ίδιο τρόπο ο ενδιαφερόμενος θα ενημερώνεται σχετικά με την ημέρα και ώρα παραλαβής του υλικού. Η είσοδος στο βιβλιοστάσιο θα απαγορεύεται από τους χρήστες για την επιλογή των βιβλίων, οι οποίοι θα πρέπει να αναζητούν τα βιβλία που θέλουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον ηλεκτρονικό κατάλογο, ενώ η απόδειξη χρέωσης θα αποστέλλεται αυτόματα στο email τους.

Έκδοση Κάρτας Μέλους

Θα γίνεται μόνο με αποστολή email στο dlibrarykaterini@hotmail.com

Για κάθε άλλο θέμα (επείγουσες περιπτώσεις, έρευνα κλπ.) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλ. 2351024594

 

Η αίθουσα αναγνωστηρίου «Ιγνάτιος Μεϊμάρης» θα παραμείνει κλειστή.

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα & Πέμπτη 13:30 – 20:30     

Τρίτη, Τετάρτη & Παρασκευή 08:30 – 15:30

Παρακαλούμε για την προστασία και ασφάλεια όλων μας να τηρούνται οι συστάσεις των αρχών, των ειδικών και των υπαλλήλων (χρήση αντισηπτικού και υγιεινή των χεριών στην είσοδο/έξοδο, τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρου, αποφυγή άμεσης επαφής προσωπικού και χρήστη, χρήση μάσκας και γαντιών όπου χρειάζεται κλπ.), προκειμένου να συμβάλουμε από κοινού στην απρόσκοπτη λειτουργία της Βιβλιοθήκης και στην άρτια εξυπηρέτηση όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου