Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Γερμανικός τύπος: Πόσο ωραίο θα ήταν να κάνεις διακοπές στην Ελλάδα

Διακοπές στην Ελλάδα προτείνει ο γερμανικός Τύπος. Δημοσίευμα στην εφημερίδα Der Westen αναφέρεται στις προσπάθειες που καταβάλλει η Ελλάδα για να προσελκύσει τουρίστες.

«Πόσο ωραίο θα ήταν να ξεφύγει κανείς από το υγρό γκρι στη Γερμανία αυτές τις κρύες μέρες και να κάνεις διακοπές στην Ελλάδα, την Ιταλία ή την Ισπανία; Δυστυχώς, αυτό το όνειρο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί προς το παρόν λόγω του απαγορευτικού για τον κορονοϊό. Τώρα όμως σύντομα βίντεο στο διαδίκτυο μαγεύουν τους λάτρεις της Αθήνας. Όχι μόνο στην πρωτεύουσα, αλλά και σε πολλά τουριστικά θέρετρα υπάρχει ένα βαρετό κενό. Ζωντάνια μέσω τουριστών; Τίποτα! γράφει.

Στην εφημερίδα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην ψηφιακή καμπάνια του δήμου Αθηναίων που μέσα από από έξι μαγευτικά βίντεο στέλνει το μήνυμά της στο εξωτερικό.

«Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, μαζί με άλλους παράγοντες του τουρισμού ανεβάζει τους τώρα τόνους και στέλνει έξι βίντεο-μηνύματα σε όλο τον κόσμο για να τραβήξει την προσοχή στις διακοπές με ελληνικό άρωμα. Στόχος η λαχτάρα των τουριστών με βίντεο σε μορφή καρτ ποστάλ. “Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε!” αναφέρεται σε ένα βίντεο.Τα βίντεο συνοδεύονται από τιτιβίσματα πουλιών και ο ήλιος λάμπει σε διάσημες αρχαιότητες. Δύο μοναχικά κόκκινα μαξιλάρια έχουν τοποθετηθεί στα σκαλιά ενός αμφιθεάτρου και στο βίντεο αναγράφεται “Η θέση σου ώστε να ιδωθούμε ξανα έχει κρατηθεί’. Κάθε κλιπ τελειώνει με τη φράση “Με αγάπη, η Αθήνα σου”» αναφέρει το δημοσίευμα σύμφωνα με την Deutsche Welle.

Δείτε τα βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου