Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Σπαλομπριζόλες κρασάτες στον φούρνο

 


Υλικά

  • 1 κιλό μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες χωρίς κόκαλο, σε 3-4 κομμάτια η καθεμία (πάχους περίπου 1 εκ.)
  • 80 γρ. μουστάρδα πικάντικη
  • 1 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή
  • 120 ml ξηρό, κόκκινο κρασί 
  • 3 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια
  • 120 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με το κρέας και αφήνουμε για 10-15 λεπτά, να μαριναριστεί το κρέας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C. Aπλώνουμε τις μπριζόλες σε ταψί που να τις χωράει σε μία στρώση, περιχύνουμε με τη μαρινάδα και ψήνουμε για 15 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν όσο μας αρέσει. Συνοδεύουμε με πατάτες φούρνου και πράσινη σαλάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου