Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Βραδιά συγκίνησης και ποδοσφαιρικών αναμνήσεων στην παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Δομάζου


Τιμητική εκδήλωση για τον μεγαλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, τον ΜΙΜΗ ΔΟΜΑΖΟ, διοργανώθηκε από τον Δήμο Κατερίνης και την εκδοτική εταιρεία WELCOME, χθες το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και το βιβλίο – λεύκωμα, με τίτλο «Μυστικά και..….άλλες αποκαλύψεις», που φέρει την υπογραφή του «στρατηγού» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ προβλήθηκε ολιγόλεπτη ταινία από τη ζωή και τη διαδρομή του ΜΙΜΗ ΔΟΜΑΖΟΥ.
Το χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη μετέφερε ο αντιδήμαρχος Νίκος Παπαζιώγας, ο οποίος αναφέρθηκε «στη χαρισματική ποδοσφαιρική προσωπικότητα του Μίμη Δομάζου, ενός ανθρώπου θρύλου για τον ελληνικό αθλητισμό».

Για τον "στρατηγό" του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μίλησαν με συγκινητικά λόγια, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού Σταύρος Διαμαντόπουλος, Νίκος Καλαμπάκας, ο Γραμματέας της ΕΠΣ Πιερίας Δημήτρης Τσακνάκης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Στέφανος Μπιτόπουλος κ.α.
Ο Μίμης Δομάζος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κατερίνης, για την υποστήριξη της εκδήλωσης, ενώ μοιράστηκε με το κοινό, σημαντικές στιγμές της διαδρομής του ξεκινώντας από την εφηβεία, την Άμυνα Αμπελοκήπων, συνεχίζοντας με την κορυφαία του στιγμή, που υπήρξε αναμφισβήτητα η συμμετοχή του στον τελικό του κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971 στο Γουέμπλεϊ, απέναντι στον Άγιαξ του Γιόχαν Κρόιφ και φτάνοντας τέλος στο «πολύπαθο σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Μετά το πέρας της εκδήλωσης και αφού προηγήθηκαν συμβολικές απονομές, ο Μίμης Δομάζος υπέγραψε υπομονετικά το λεύκωμα – παρακαταθήκη για τον ελληνικό αθλητισμό,  φωτογραφήθηκε με τους φίλους του, που βρέθηκαν στην αίθουσα τιμώντας την εκδήλωση και τον μεγάλο ποδοσφαιριστή.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου