Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ»



Γ. Νταντάμης: «Θέλουμε τον Δήμο Κατερίνης μια δυνατή επιλογή να ΖΕΙΣ, να ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ, να ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ»

Η «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» έχει θέσει στο επίκεντρο των προτάσεών της, τη δημιουργία ταυτότητας στον ενιαίο Δήμο Κατερίνης. Άλλωστε το λογότυπο του συνδυασμού καταδεικνύει την ολότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δήμου: από τα παράλια του Θερμαϊκού, την πρωτεύουσα έως τα ορεινά, με τα Πιέρια όρη, (το όρος Τίταρος) και τον Όλυμπο να σκιαγραφούν το προφίλ του τόπου μας.

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Βουνού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Γιώργος Νταντάμης, μαζί με τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του, κ. Γιώργο Κυριακίδη, κ. Στέργιο Μπουσνάκη, κα Χριστίνα Σιδηροπούλου και κ. Βασίλη Ταβαντζή, επισκέφθηκαν τη Διεύθυνση Δασών Πιερίας, τιμώντας τις προσπάθειες που καταβάλλει το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της υπηρεσίας που διαχειρίζεται και προστατεύει τους «μοναδικούς» ορεινούς όγκους του δήμου. Παρούσα, επίσης, ήταν η υποψήφια του συνδυασμού και Αναπληρώτρια Προϊσταμένη στο Τμήμα Δασικών Χαρτογραφήσεων της Δ/νσης Δασών κα Σημέλα Ελευθεριάδου.
Ο Διευθυντής κ. Γιώργος Μαυρίδης δράττοντας την ευκαιρία, προσκάλεσε στη συνάντηση στελέχη από κάθε τμήμα ώστε να δοθεί η καλύτερη δυνατή ενημέρωση στον επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» και τα μέλη του.
«Το μοναδικό φυσικό τοπίο που μας περιβάλλει είναι το σήμα κατατεθέν μας. Οφείλουμε να το προστατέψουμε περιβαλλοντικά και να το αναδείξουμε με μια βιώσιμη / αειφόρο  πρόταση. Θέλουμε να ζούμε και να εργαζόμαστε σε έναν δήμο που είναι όμορφος μέσα και έξω από το αστικό κέντρο. Θέλουμε την Κατερίνη πόλο έλξης επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όλο το χρόνο. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούμε επαφές και συνομιλίες με θεσμικούς φορείς και Υπηρεσίες που μας ενημερώνουν για τις αρμοδιότητες, τα προβλήματα και τις προοπτικές του τομέα τους. Ευχαριστούμε τον κ. Μαυρίδη και όλο το στελεχιακό δυναμικό της Υπηρεσίας που μας αφιέρωσαν σήμερα χρόνο ώστε να μας ενημερώσουν για ζωτικά θέματα και προβλήματα αλλά και να μας δείξουν το δρόμο για κοινές συνέργειες μεταξύ Διεύθυνσης Δασών και Δήμου Κατερίνης, με γνώμονα την αειφορική εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της περιοχής μας. Τους ακούσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον και διαπιστώσαμε ότι, μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά για ένα δήμο που αξίζει να ζεις», υπογράμμισε ο κ.  Νταντάμης.
Ο συνδυασμός «Ανανέωση Τώρα» ευχαριστεί για την ενημέρωση και τον γόνιμο διάλογο, τα στελέχη της υπηρεσίας που παραβρέθηκαν στη συνάντηση (κατά σειρά παρουσίασης): τον Δ/ντή κ. Γεώργιο Μαυρίδη, τον Υποδιευθυντή κ. Ευριπίδη Ρούμπα, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Προγραμματισμού & Μελετών κ. Παντελή Κλαπάνη, την προϊσταμένη του Τμήματος Εκτέλεσης Δασοτεχνικών Έργων κα Μαρία Παπαδημητρίου, την Προϊσταμένη του Τμήματος Διοίκησης & Διαχείρισης Δασών κα Δήμητρα Μωρίδου, την Προϊσταμένη του Γραφείου Προστασίας Δασών κα Ζαμαντζά, την Υπεύθυνη Έργων Αναδασώσεων /Φυτεύσεων κα Μπατσαρά και τα στελέχη της υπηρεσίας : κα Ευαγγελία Παπαλαζάρου, κα Πουλχερία Φαρμάκη, κα Αφροδίτη Σιαμάτρα, κ. Γεώργιο Μάρα, κ. Παναγιώτη Ταβουκτσή και κ. Κωνσταντίνο Γαληνό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου