Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας


Αποτέλεσμα εικόνας για 107η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Κατερίνης

Με τιμή, ευγνωμοσύνη και σεβασμό, υποκλινόμαστε στους Ήρωες που θυσιάστηκαν, για την προάσπιση του ιερού δικαιώματος της ελευθερίας.

Τιμούμε τους Ήρωες που έχασαν τη ζωή τους, τους Ήρωες που πολέμησαν, για την απελευθέρωση της Μακεδονικής γης και με υπερηφάνεια τιμούμε την 107η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Κατερίνης από τον τουρκικό ζυγό.


Οι Έλληνες με υψηλό αίσθημα πατριωτισμού, πολέμησαν με αυτοθυσία και αποφασιστικότητα για την απελευθέρωση της Μακεδονίας και με το ίδιο αίσθημα πατριωτισμού και εθνικής ομοψυχίας, πολέμησαν και οι πρόγονοί μας με ισχυρή πίστη στην ελευθερία, σε αξίες και στα ιδανικά της εθνικής ανεξαρτησίας, για να τιμούμε σήμερα την  107η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Κατερίνης από τον τουρκικό ζυγό.

Οι εκδηλώσεις, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε, για την αυτοθυσία και την αυταπάρνηση των προγόνων μας.

Ας παραδειγματιστούμε από τη θυσία των πολεμιστών, από τη δύναμη ψυχής, από το θάρρος, την τόλμη και την περισσή αγάπη για τον τόπο.

Οφείλουμε να διαφυλάξουμε τις αξίες και τα ιδανικά, που μας κληροδότησαν και να προσπαθήσουμε, για μια Ελλάδα δυνατή και ισχυρή στη διεθνή σκηνή.

Χρόνια Πολλά!






Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου