Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Εκπλήξεις από τον Φαν'τ Σιπ ενόψει Βοσνίας...


Με αρκετές αλλαγές-εκπλήξεις αναμένεται να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο η Εθνική Ελλάδας απέναντι στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη αντιμετωπίζει η Εθνική Ελλάδας απόψε στο ΟΑΚΑ (15/10, 21,45) για τα προκριματικά του Euro 2020. Ο Τζον Φαν΄τ Σιπ, πιστός στο πλάνο του που αναφέρεται σε δοκιμές παικτών ώστε να δομηθεί μια ομάδα με φόντο τα επόμενα προκριματικά, θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με αρκετές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα στο τέρμα παραμένει ο Πασχαλάκης με τους Μπακάκη και Σταφυλίδη στα άκρα της αμυντικής γραμμής. Τα πράγματα μεταβάλλονται στο κέντρο της άμυνας αφού θα υπάρχει το δίδυμο του Χατζηδιάκου με τον Κουρμπέλη, αντί του Σιόβα.

Στη μεσαία γραμμή τα πράγματα θα είναι επίσης διαφορετικά. Ο Γαλανόπουλος θα πάρει ρόλο αμυντικό χαφ έχοντας μπροστά του τον Γιαννούλη και τον Μάνταλο ως εσωτερικά χαφ. Στα άκρα θα κινούνται οι Λημνιός και Παυλίδης, με τον δεύτερο να πλαισιώνει στις κατοχές μας τον Μπακασέτα,  ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου