Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ Ο ΔΙΑΣ, 0-8 ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΛΥΜΠΟ



 


Με τον πιο εμφατικό τρόπο σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας ο Δίας Δίου, αφού επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης με το σαρωτικό 0-8 απέναντι στον Όλυμπο Αγίο Σπυρίδωνα στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της β’ φάσης του θεσμού.
Η ομάδα μας δεν πήγε απλά για να βγάλει την υποχρέωση στον Άγιο Σπυρίδωνα, αλλά για να παίξει ποδόσφαιρο δείχνοντας τις διαθέσεις της από το ξεκίνημα του αγώνα, «ζεσταίνοντας» τις μηχανές τέσσερις ημέρες πριν την καθοριστική τελευταία αναμέτρηση του πρώτου γύρου στην Γ’ Εθνική, αυτή κόντρα στον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Στο πλαίσιο της γ’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας, ο Δίας θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Κατερίνης εντός έδρας.



Η ομάδα μας προηγήθηκε με το καλημέρα στο ματς αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο Ευαγγελόπουλος άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή.

Στο 34’ ο Ανέστης Παναγιωτίδης σημείωσε το 0-2 με κοντινό πλασέ, ενώ ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στο 43’ ο Νίκου πέτυχε το 0-4 με κοντινή κεφαλιά.

Ο Δίας πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα στο δεύτερο μέρος με τον Μπακούρα να σημειώνει με ωραίο σουτ το 0-5 λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του ημιχρόνου.

Στη συνέχεια ο Μανίκας που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι βρήκε δίχτυα στο 53’ για το 0-6, ενώ τέλος ο Λαφατζής που ήρθε και εκείνος από τον πάγκο με δύο προσωπικά γκολ στο 67’ και στο 75’ σημείωσε το τελικό 0-8 για τον Δία.




Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νίκολιτς με α’ βοηθό τον κ .Βρούζο και β’ βοηθό τον κ. Β.Χαλκίδη.



Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ (Ιωάννης Ζαρογιάννης): Βελώνης, Α.Σταυρογιάννης (68’ Σ.Κατσιούλας), Περδίκης, Ευ.Σταυρογιάννης, Ζαρογιάννης, Καρανάτσιος, Θ.Μπαμπανίκας, Ι.Κατσιούλας, Μικελέφι, Χ.Μπαμπανίκας (18’ Πατρής), Καρτσαμπάς.

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ (Παναγιώτης Παρασίδης): Ζωγράφος, Γ.Παναγιωτίδης (55’ Πανωλής), Δαλαμήτρας (17’ Καλουσίδης), Νίκου, Λιόλιος, Μπακούρας, Καλαμπάκας(50’ Λαφατζής), Σαφέτης, Τσουρέκας, Α.Παναγιωτίδης (46’ Μανίκας), Ευαγγελόπουλος.



Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου