Διαδικασία

Βήμα 1

Προθερμαίνoυμε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα. Τρίβουμε τις πατάτες και τη γραβιέρα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη, χωρίζουμε το μπρόκολο σε μπουκετάκια και τα ανακατεύετε όλα σε ένα μπολ.

Βήμα 2

Χτυπάτε τα αβγά ελαφρά με ένα πιρούνι και τα προσθέτετε στο μπολ. Ρίχνετε το ελαιόλαδο, το θυμάρι, το γάλα, αρκετό πιπέρι και αλάτι, ανακατεύετε και μεταφέρετε το μίγμα σε ένα μέτριο πυρίμαχο σκεύος.

Βήμα 3

Ψήνετε την ομελέτα για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσει ωραία η επιφάνεια. Τη σερβίρετε αμέσως με μια ωραία πράσινη σαλάτα στο πλάι.

Φωτογραφία - Food styling: Εύα Μονοχάρη - Funky Cook