Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Από την σκηνή ...στην οθόνη σας! ONLINE STREAMING

 

Σάββατο 24.04.2021


Η Στρατιωτική ζωή εν Ελλάδι

Δημόπουλος Χαρίλαος

ONLINE STREAMING


Σκηνοθεσία: Σίμος Κακάλας


Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το σημαντικό έργο της νεοελληνικής πεζογραφίας «Η Στρατιωτική ζωή εν Ελλάδι», χειρόγραφον Έλληνος υπαξιωματικού. Πρόδρομος του Ρεαλισμού στην Ελλάδα, σάτιρα των πολιτικών και κοινωνικών ηθών, καταγγελία των διαχρονικών αδυναμιών της χώρας, έργο καινοτόμο ωστόσο άγνωστο στο ευρύ κοινό, το συναρπαστικό αυτό κείμενο αποτυπώνει με χιούμορ και ρεαλισμό την ελληνική κοινωνία του 19ου αιώνα. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα stream.ticketservices.gr.

... περισσότερα

Αγορά κωδικού

VIDEO ON DEMAND

Από 09.04.2021

NIKH ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δήμου Αβδελιώδη

VIDEO ON DEMAND


Σκηνοθεσία: Δήμος Αβδελιώδης


Ο Δήμος Αβδελιώδης, με σκηνές ξεκαρδιστικές που θυμίζουν κωμωδίες του Τσάπλιν αλλά και μυσταγωγικές σκηνές, δείχνει το ασταμάτητο κυνηγητό για την κατάκτηση της πολυπρόσωπης, φτερωτής Νίκης, καταγράφοντας νικητές και ηττημένους, πρωτοπόρους και ουραγούς που δε παύουν να την αναζητούν ως την ανθρώπινη ευτυχία. Μια ιδέα που την δημιούργησε από την αρχαιότητα το πνεύμα του ελληνισμού και που είναι διαρκώς επίκαιρη ως το ύψιστο πανανθρώπινο αγαθό. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα stream.ticketservices.gr.

... περισσότερα

Αγορά κωδικού

Από 22.04.2021

O Ραφτάκος των λέξεων

Αντώνη Παπαθεοδούλου

VIDEO ON DEMAND


Σκηνοθεσία: Γιώργος Τζαβάρας


Ένα μοναδικό δώρο για το Πάσχα, για τα παιδιά μας, τα βαπτιστήρια μας, τα ανήψια μας και όλα τα παιδιά του κόσμου! «Ο Ραφτάκος των λέξεων», ένα σύγχρονο παραμύθι, τρυφερό, συγκινητικό και επίκαιρο όσο ποτέ, μιλά για τη δύναμη των λέξεων, για την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, για την αγάπη, την παρηγοριά και τη ζεστασιά που προσφέρει ο ανθρώπινος λόγος.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Κάποτε σε μια μικρή πόλη που έμοιαζε ακόμα με χωριό ζούσε ένας ράφτης μοναδικός. Μοναδικός όχι μόνο επειδή δεν υπήρχε άλλος ράφτης στην πόλη μα επειδή ο ράφτης αυτός έφτιαχνε τα ρούχα του με λέξεις! Διάλεγε προσεχτικά τις λέξεις του για κάθε έναν κάτοικο ξεχωριστά κι έτσι φορώντας τα ρούχα του περνούσαν τους χειμώνες τους ζεστοί και τα καλοκαίρια πάντα δροσεροί. Ο καιρός όμως πέρασε, η πόλη μεγάλωσε κι οι κάτοικοι έγιναν βιαστικοί και ξεχασιάρηδες και ξέχασαν τον Ραφτάκο. Κι έπεσε ένας χειμώνας τόσο βαρύς που κανένα από τα καινούρια τους ρούχα δεν μπορούσε να τους ζεστάνει. Τότε θυμήθηκαν τον Ραφτάκο τους που τόσο ωραία έπλεκε τις λέξεις και ξαναζεστάθηκαν. Γιατί οι λέξεις είναι αυτές που ζεσταίνουν, δροσίζουν και παρηγορούν τελικά κάθε καρδιά. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα stream.ticketservices.gr.

... περισσότερα

Αγορά κωδικού

TICKET SERVICES | ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τηλεφωνικό κέντρο: 210 72 34567
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 Αθήνα
www.ticketservices.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου