Υλικά
Μερίδες: 4-5Για τη σάλτσα
- Για το μοσχάρι φρικασέ με αβοκαντολέμονο, σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για 3-4 λεπτά, να ροδίσει.
- Ρίχνουμε το σκόρδο, τα κρεμμυδάκια και αλατοπίπερο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
- Προσθέτουμε νερό να καλύψει τα υλικά κατά 1 εκ., αφήνουμε να πάρουν βράση και μετριάζουμε τη φωτιά. Μαγειρεύουμε για 40 λεπτά.
- Ρίχνουμε τα μαρούλια, τον μάραθο και αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά.
- Ρίχνουμε 1 κουτάλα από το ζουμί στον πολυκόφτη, προσθέτουμε το αβοκάντο, τον δυόσμο, το τζίντζερ, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού και χτυπάμε μέχρι να σχηματιστεί λεία σάλτσα.
- Περιχύνουμε το φαγητό, ανακατεύουμε και αποσύρουμε.
- Πασπαλίζουμε, το μοσχάρι φρικασέ με αβοκαντολέμονο, με το μπούκοβο και το φιστίκι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου