Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Ο πολιτισμός στο επίκεντρο της συνάντησης της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με την Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης υποδέχθηκε στο γραφείο της, την Τετάρτη 19 Απριλίου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν  ο Πρόεδροςτης Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης κ. Ευθύμης Μαυρίδης, ο Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Παπάζογλου, τα μέλη του Δ.Σ. κα Μαρία Βούλγαρη, κα Ιωάννα Ηλιάδου, κα Αριστέα Κατανά-Χρυσαργύρη, κα Αναστασία Πιτσιάβα, κα Σοφία Χαλκίδου, κα Σοφία Χαραλαμπίδου και οι κ.κ. Παντελής Αϊναλής, Δημήτρης Κωτίκας και Αστέριος Τόσκας.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις σε ότι αφορά τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου καθώς και για τις δράσεις και τα μελλοντικά σχέδια της Εστίας με γνώμονα την αγάπη για την παράδοση και τη διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας, μέσα από την καλλιέργεια και τη συνέχιση των ηθών, εθίμων και παραδόσεων. 

Από την πλευρά της η ΑντιπεριφερειάρχηςΠιερίας κα Μαυρίδου τόνισε το σπουδαίο έργο που επιτελεί στην πολύχρονη πορεία της η Εστία Πιερίδων Μουσών αλλά και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στη διατήρηση και διάδοση των πολιτιστικών αξιών του τόπου.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και εγώ προσωπικά πάντα θα είμαστε αρωγοί και θα στηρίζουμε ενέργειες και πρωτοβουλίες που εντάσσονται στο σημαντικό πολιτιστικό έργο της δραστήριας Εστίας Πιερίδων Μουσών, που στόχο έχει να διασπείρει τον πολιτιστικό μας πλούτο και να αναδείξει τη συμβολή του στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η κα Σοφία Μαυρίδου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου