Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Κατσικάκι με μάραθο και μουστάρδα στο φούρνο

 


Υλικά

Μερίδες: 6 - 8

Διαδικασία

  1. Για το κατσικάκι με μάραθο και μουστάρδα στο φούρνο προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
  2. Απλώνουμε το κρέας σε ένα μέτριο, σχετικά βαθύ ταψί και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Ρίχνουμε στο μπλέντερ τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε για περίπου 1 - 2 λεπτά, μέχρι να αναμειχθούν.
  4. Περιχύνουμε με τη σάλτσα το κατσίκι και το ανακατεύουμε να καλυφθεί καλά.
  5. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
  6. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου άλλα 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου