Υλικά
Μερίδες: μεζές για 6-8 άτομα- Για την τηγανιά με πιπεριές Φλωρίνης, ξεκινάμε και σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τις πιπεριές για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας.
- Ρίχνουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό.
- Αλατίζουμε και ρίχνουμε την ντομάτα, τον πελτέ και τη ζάχαρη.
- Ανακατεύουμε καλά, μετριάζουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 10-15 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 226.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου