Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2025

Τηγανιά με πιπεριές Φλωρίνης

 


Υλικά

Μερίδες: μεζές για 6-8 άτομα

Διαδικασία

  1. Για την τηγανιά με πιπεριές Φλωρίνης, ξεκινάμε και σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τις πιπεριές για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας.
  2. Ρίχνουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό.
  3. Αλατίζουμε και ρίχνουμε την ντομάτα, τον πελτέ και τη ζάχαρη.
  4. Ανακατεύουμε καλά, μετριάζουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 10-15 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  5. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 226.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου