Υλικά
Μερίδες: 4
Διαδικασία
- Για να ε
- τοιμάσουμε το μπελγούρ πιλάφ – πλιγούρι πιλάφι με σουτζούκι σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τον φιδέ για 1-2 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
- Προσθέτουμε 500 ml νερό και αλάτι, και μόλις κοχλάσει το νερό, ρίχνουμε το πλιγούρι.
- Ανακατεύουμε απαλά, μετριάζουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε το πιλάφι για περίπου 20 λεπτά, μέχρι το πλιγούρι να φουσκώσει και να απορροφήσει όλα τα υγρά.
- Καλύπτουμε την επιφάνεια του πιλαφιού με τις φέτες σουτζουκιού και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Πηγή: Γαστρονόμος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου