Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Επίσκεψη της Σχολής Γονέων - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας





Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκε στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, η Σχολή Γονέων - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης. Συγκεκριμένα, η κ. Σοφία Μαυρίδου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, κ. Κωνσταντίνο Κορομπίλη,  το Γραμματέα, κ. Ιωάννη Μπίνια και το μέλος του Δ.Σ., κ. Μάρθα Κακουλίδου, που ενημέρωσαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το ενδιαφέρον πρόγραμμα που έχουν διαμορφώσει και μίλησαν για την αγάπη που τους διακρίνει για την Πιερία και τους ανθρώπους της, για το μεράκι, τον ενθουσιασμό και την αφοσίωση με τα οποία υλοποιούν τους στόχους της σχολής, αλλά και για το αίσθημα προσφοράς προς τον κόσμο που αποδεικνύεται έμπρακτα τόσα χρόνια-από την ημέρα που ιδρύθηκε η Σχολή Γονέων - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης - αναλαμβάνοντας  πρωτοβουλίες και διοργανώνοντας  εκδηλώσεις, ομιλίες κ.α. με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχήθηκε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου η νέα χρονιά  να είναι εξίσου δημιουργική και να έχουν υγεία και δύναμη. Παράλληλα, τους συνεχάρη για το σπουδαίο έργο που επιτελούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, συμβάλλοντας στην ενημέρωση και επιμόρφωση των πολιτών σε θέματα κοινωνικά, ιστορικά, θεολογικά, ψυχολογικά, ιατρικά,περιβαλλοντικά κ.α. αλλά και σε ζητήματα της επικαιρότητας από διακεκριμένους εισηγητές.

Η κα Μαυρίδου, εξέφρασε τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο πρόγραμμα της Σχολής Γονέων - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης ,τονίζοντας ότι θα είναι αρωγός και συνδιοργανώτρια σε δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό και τα ποικίλα πολιτιστικά στοιχεία της Πιερίας μέσα από μια ουσιαστική συνεργασία. « Εύχομαι οι από κοινού μας ενέργειες να τονώσουν το  ενδιαφέρον του κοινού για το πολιτιστικό «απόθεμα» της περιοχής και να αποτελέσουν κίνητρο προσέλευσης επισκεπτών στην Πιερία ενισχύοντας και τον πολιτιστικό τουρισμό του τόπου»είπε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου