Σάββατο 23 Απριλίου 2016

5ο ΓΕΛ Κατερίνης :«Invitation to a party» από τη θεατρική ομάδα


Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική ομάδα του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Απριλίου στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου την παράσταση «Invitation to a party» Πρόσκληση σε πάρτυ της Μαρίας Σούμπερτ.
Εντάσσεται στο πλαίσιο Σχολικών Δραστηριοτήτων και είναι εγκεκριμένο Πολιτιστικό Πρόγραμμα, με υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Ειρήνη Παπά και την κ. Χριστίνα Δασκαλοπούλου. Τη γενική επίβλεψη του προγράμματος είχε η Υποδιευθύντρια κ. Δέσποινα Σαββίδου.
Στην παράσταση συμμετείχαν 27 μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου. Η ομαδική δουλειά των παιδιών, που αφιέρωσαν ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους για πρόβες, απέδωσε στη δημιουργική παραγωγή αυτού του καλλιτεχνικού προϊόντος.
Αξίζει να τονιστεί η συνεργασία με την ομάδα του Περιβαλλοντικού Προγράμματος «Αειφορία και Τέχνη» με υπεύθυνο τον καθηγητή κ.Αντώνη Γράμπα, που με ενθουσιασμό ανέλαβε τα σκηνικά της παράστασης.
Η σκηνοθετική επίβλεψη ανήκει στον κ.Βαλεντίνο Πελάγο, πτυχιούχο Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πάτρας, τον οποίο ευχαριστούμε για την πραγματοποίηση της παράστασης.
Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ για τη ουσιαστική συμβολή του στην υλοποίηση της εκδήλωσης.
Τα Συγχαρητήρια όμως ανήκουν κυρίως στους μαθητές και στις μαθήτριες που ανέβασαν για μια τόσο πετυχημένη παράσταση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου