Υλικά
Μερίδες: 6 - 8- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις πατάτες με το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις ντομάτες, το νερό και το λάδι και αλατοπιπερώνουμε.
- Απλώνουμε σε μεγάλο ταψί και ψήνουμε για περίπου 50 λεπτά ή μέχρι να γίνει η σάλτσα και να μαλακώσουν οι πατάτες.
- Προσθέτουμε τα μυρωδικά και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε απαλά.
- Αραδιάζουμε πάνω από τις πατάτες τον γαύρο και ψήνουμε για 2-4 λεπτά.
- Σβήνουμε τον φούρνο, αφήνουμε την πόρτα μισάνοιχτη και αφήνουμε το φαγητό μέσα για 3-4 λεπτά, πριν σερβίρουμε.
Στο ποτήρι μας μια δροσερή μπίρα lager.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου