Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Στην παγωμένη Λευκορωσία κυνηγάει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ



Στο Μινσκ βρίσκεται από προχθές ο ΠΑΟΚ για τον κρίσιμο αγώνα με την Ντιναμό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.


Ο «Δικέφαλος» θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί «ζωντανός» στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά σήμερα εκτός από την ομάδα της Ντιναμό θα έχει να αντιμετωπίσει και το κρύο. Χθες είχε -5 βαθμούς στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, όμως το παιχνίδι θα γίνει στο Μπορίσοφ.

Από την αποστολή του ΠΑΟΚ απουσιάζουν οι τραυματίες Μαντούρο και Μακ, ενώ αμφίβολος είναι ο Τζιόλης ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στους κοιλιακούς. Ο διεθνής μέσος, πάντως,  προπονήθηκε κανονικά.
«Θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα στο επόμενο παιχνίδι και την άλλη φορά εάν είμαστε εμείς οι δύο πάλι εδώ να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και να έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση του Γουρόπα Λιγκ», επισήμανε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης, στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ του μήνα Οκτωβρίου στη Σούπερ Λίγκα και πρόσθεσε: «Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα με το κρύο. Είχαμε παίξει κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες και με την ΤΣΣΚΑ. Είναι δύσκολο στην αρχή, μέχρι να προσαρμοστείς, αλλά μετά συνηθίζεις. Ελπίζω να προσαρμοστούμε γρήγορα και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για το… κρύο μίλησε και ο Ράτζβαν Ρατς, πολυτιμότερος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα τον Οκτώβριο: «Θέλουμε να προετοιμαστούμε και για το ψύχος που θα αντιμετωπίσουμε, αλλά και για την αντίσταση της Ντιναμό. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Στην Τούμπα κερδίσαμε εύκολα, αλλά τώρα η κατάσταση θα είναι διαφορετική. Θέλουμε τη νίκη για να μείνουμε ζωντανοί στην υπόθεση της πρόκρισης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου