Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στη ΝΔ


                                       Επιχείρηση επαναφοράς στο μεσαίο χώρο



Κίνημα για επιστροφή της ΝΔ στο μεσαίο χώρο ξεκινούν όλες οι «φυλές» του κόμματος, με τους Καραμανλικούς να ετοιμάζονται για πραγματική εκστρατεία, ενώ ήδη βγήκαν τα... μαχαίρια. Στο επίκεντρο βρίσκεται η στρατηγική που ακολούθησε ο Αντώνης Σαμαράς, την οποία χάραξε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Ήδη τα πρώτα σημάδια φάνηκαν τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές, ενώ πλέον εκφράστηκαν δημόσια από τον Ευάγγελο Αντώναρο, στενό συνεργάτη μέχρι και σήμερα, του Κώστα Καραμανλή.

«BACK TO THE ROOTS. Επιστροφή στις ρίζες. ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΑ» έγραψε στο twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος μετά την ανακοίνωση των exit polls που δείχνουν μεγάλη ήττα της ΝΔ. Μάλιστα τόνισε: «Συντριπτική ηττα και πλήρης αποδοκομασία της στρατηγικής του φόβου και του αποκλεισμού της κεντροδεξιάς και όσων τις έκαναν σημαία της ΝΔ».


Στην ίδια γραμμή φαίνεται ότι βρίσκονται η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Και οι δύο εκτιμούν ότι η στρατηγική που ακολούθησε η ΝΔ ήταν λάθος και απομάκρυνε το κόμμα από το κέντρο.

Μάλιστα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος γραμματέας της ΝΔ φέρεται να βρίσκεται σε κόντρα με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, ο οποίος ήταν εμπνευστής της στρατηγικής του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου