Υλικά για 4 άτομα Προετοιμασία 5 λεπτά Μαγείρεμα 10 λεπτά
Υλικά
-4 αβγά -1 βάζο έτοιμη σάλτσα ντομάτα με σκόρδο και βασιλικό -2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο -2 κουτ. γλυκού χαρίσα -1 κουτ. γλυκού κύμινο τριμμένο -2 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο κομμένες σε κυβάκια -αλάτι, πιπέρι |
Βάζουμε σε κατσαρολάκι την έτοιμη σάλτσα με το ελαιόλαδο, τη χαρίσα, το κύμινο, αλατοπίπερο και τις πιπεριές. Αφήνουμε να τραβήξει τα υγρά της για 5 λεπτά. Τη μοιράζουμε σε 4 ατομικά σαγανάκια και σπάμε στο καθένα από 1 αβγό. Καλύπτουμε το ασπράδι με λίγη σάλτσα, προσέχοντας να μην σπάσουμε τον κρόκο. Ψήνουμε για 8 λεπτά ακόμα μέχρι να γίνει το ασπράδι, αλλά ο κρόκος να μείνει μελάτος. Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί και τυρί φέτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου