Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ''Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ'' - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

                                                     Όλα τα 'χει η Μαριορή ο φερετζές της λείπει 

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ''Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ''                  Η  προϊσταμένη του ΣΕΠΕ Πιερίας ενοχλείται σφόδρα  από τη δράση  του Σ.Ι.Υ.Ν.Π. ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ και μας έστειλε εξώδικο επειδή καταγγείλαμε το ρόλο που διαδραματίζει  το ΣΕΠΕ και ειδικά για υπόθεση όπου απολυμένος από το δήμο Δίου- Ολύμπου ζητούσε  στην τριμερή συνάντηση, έκτος του Σ.Ι.Υ.Ν.Π. που είναι μέλος του, να παραβρίσκεται και το ΠΑΜΕ. Η προϊσταμένη, όπως έλεγε αλαζονικά, θα ανέβαλε τη συνάντηση αν δεν αποχωρούσε το ΠΑΜΕ και, το έκανε.
Αφού φρόντισεόμως επί μια ώρα  πριν αναβάλει τη διαδικασία να συζητά τα διαδικαστικά και όχι την ουσία της καταγγελίας του εργαζομένου ο όποιος ήταν απολυμένοςκαι απλήρωτος.
Στο εξώδικο ξέχασε να αναφέρει οτι στη νέα τριμερή συνάντηση  η οποία έγινε  με την παρουσία της υποδιευθύντριας  του ΣΕΠΕ Κεντρικής  Μακεδονίας η ίδια ήταν απούσα και παρόν ήταν το ΠΑΜΕ εφόσον ήταν και η επιθυμία και του εργαζομένου και  του Σ.Ι.Υ.Ν.Π.
Με το  εξώδικο-λίβελο ούτε λίγο ούτε πολύ απειλεί το Σ.Ι.Υ.Ν.Πκαι κατ’ επέκτασητο ταξικό εργατικό κίνημα  οτι αν δε βγει δημόσια με ανακοίνωση που να ζητά συγγνώμη από την προϊστάμενη, αφού ισχυρίζεται οτι θίξαμε την υπόληψήτης,θα προχωρήσει σε κάθε νόμιμη  ενέργεια.!!!!
Είναι χαρακτηριστικό  οτι το  εξώδικο (τρομοκράτης) κινείται στη  φιλοσοφία  όλων των αστικών πολιτικών  κυβερνήσεων, της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, του ΣΕΒ και της ΕΕ, οι οποίοι θέλουν να σημάνουν  σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς. Να μη διαμαρτύρονται τα συνδικάτα, να μην οργανώνουν  την πάλη των  εργαζομένων,να μηνκαταγγέλλουν την πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης,την εργοδοσία και τους μηχανισμού της.Να μην παλεύουν για να αλλάξουν την άθλιααντεργατικήνομοθεσίαη οποία  εκσυγχρονίζεται και πολλαπλασιάζεταιγια να τσακίζει τους εργάτες και να υπερασπίζεται τους κεφαλαιοκράτες.
Για να  κρύψουν το  στόχο  του εξώδικουπου είναι η τρομοκράτηση  των συνδικαλιστών, οι συντάκτες  του κειμένουαραδιάζουν  μια σειρά   από νόμους,εδάφια, παραγράφους,κλπ, για  να  μας πουν τι;Οτι δήθεν  η ανακοίνωση καταγγελία του Σ.Ι.Υ.Ν.Π.   προσβάλει  την  προσωπικότητα της προϊσταμένης του ΣΕΠΕ. (Η Ανακοίνωση-Καταγγελία)
Το ταξικό εργατικό κίνημα δεφοβήθηκε ποτέ από τέτοιου είδους απειλές και ούτε πρόκειται να φοβηθεί. Καταγελούμε την προϊσταμένη του ΣΕΠΕ Πιερίας και αφήνουμετην ενέργειά της αυτή στην κρίση της εργατικής τάξης της Πιερίας. Όμως,  η ενέργειααυτή γεννά πολλά ερωτηματικά τα οποία πρέπει να απαντηθούντόσο από τους προϊσταμένους της όσο και από το Υπουργείο Εργασίας. Μήπως  είναι μια γενικότερη πολίτικη κατεύθυνση  της κυβέρνησης  και του ΣΕΠΕ, να απειλεί τα συνδικάτα με εξώδικα όταν καταγγέλλουν συγκεκριμένες  ενέργειες και το ρόλο των μηχανισμών του αστικού κράτους για να  σπείρουν το φόβο  στους  εργαζομένους;
Ένα να γνωρίζουν οι εμπνευστές  άλλα και οι καθοδηγητές αυτού του απειλητικούεξώδικου. Το  Σ.Ι.Υ.Ν.Π.  και γενικότερα το ταξικό κίνημα αταλάντευτα  θα συνεχίσειτον αγώνα του ενάντια  στις αντιλαϊκές πολιτικές, ενάντια στησάπια αστική εξουσία. Θα συνεχίσει  να παλεύει για την κατάργηση κάθε  παλιού και νέου  αντεργατικούνόμου, όπως  αυτού  που  ετοιμάζεται να φέρει  η κυβέρνηση  με το κουαρτέτο για την  αλλαγή προς  το χειρότερο  του   νόμου 1264  που αφορά τις συνδικαλιστικές ελευθερίες. Όπως επίσης και του  νέου αντιδραστικού κώδικα που ετοιμάζει, ο όποιος θα  κατοχυρώνει όλες τις  αντιδραστικές   αλλαγές  στις εργασιακές  σχέσεις από το 2011 μέχρι σήμερα.
                        Το Σ.Ι.Υ.Ν.Π καλεί τους εργαζόμενους  σε μαζική πάλη ενάντια στις πολιτικές που οδηγούν στη φτώχεια το λαό για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.
         Σ.Ι.Υ.Ν.Π. Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου