Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ” 15-12-2014 ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ


 Το σήμα της μεγάλης γιορτής δόθηκε και ... έχει μπει σε ρυθμούς Χριστουγέννων.Τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν το ταλέντο τους στην κατασκευή στολιδιών (αστέρια και χριστουγεννιάτικα έλατα) με φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά για να συνθέσουν και φέτος ιδιαίτερες χριστουγεννιάτικες κατασκευές στο “εργαστήρι κατασκευών” και στο “σπιτάκι των ζαχαρωτών”, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου, για να τα πάρουν μαζί τους και να στολίσουν την Κυριακή “το Δέντρο των παιδιών” 
Παιδιά ελάτε γνωρίσετε την ομάδα Βόλεϊ ανδρών ΜΑΣ ΝΙΚΗ Αιγινίου να φωτογραφηθείτε μαζί τους και να πάρετε αυτόγραφα.
«Λούνα Παρκ της Προσφοράς» από το ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟ Παίζεις..... κερδίζεις, Παιδιά μπορείτε να διασκεδάσετε απεριόριστα με τα παιχνίδια που είναι αποκλειστικά για εσάς και να κερδίσετε πόντους που θα τους εξαργυρώσετε με κουπόνια προσφοράς, για τους συνανθρώπους σας που έχουν ανάγκη, από την τράπεζα χρημάτων του “Σωματείου Επαγγελματιών Αιγινίου”, που για αυτή την ημέρα διαθέτει 200Ε. Κερδίστε τα!!!
Οι κυρίες του ΚΑΠΗ του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού Αιγινίου ΚΑΠΗ του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού Αιγινίου θα φιλοξενηθούν και πάλι στο “σπιτάκι της Γιαγιάς” για να μας διηγηθούν ιστορίες...να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα κουλουράκια και να τα ψήσουν στο στο φούρνο των ξωτικών φούρνο των ξωτικών ... παρέα με τα παιδιά! 
Η κα. Νάντια Χύμα καθηγήτρια της Μουσικής Σχολής Μουσικής Σχολής Αιγινίου θα σας περιμένει στο “σπιτάκι της Μουσικής” για να παίξετε μαζί της με τους ήχους και τις μελωδίες των μουσικών οργάνων .
Οι γονείς στο “Καφέ της μαμάς” “Καφέ της μαμάς” θα απολαύσουν ζεστό τσάι, καφέ και κεράσματα που θα προσφέρουν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου. Κηδεμόνων











ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου