Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Προετοιμασία για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Προετοιμασία για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 η ομάδα των Πιερίδων Μουσών δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής όπου αγωνίζονται την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο. Φιλοξενούμενη ομάδα ο «Μέντεκας» Καλαμαριάς και ο αγώνας θα διεξαχθεί το γήπεδο του Βατάν (Βατανιακού) με ώρα έναρξης 15.00

Μετά την πρώτη εκτός έδρας ήττα στα Τρίκαλα, διοίκηση, προπονήτρια και παίχτριες, χωρίς να αποποιούνται τις ευθύνες που όλοι και όλες επιμερίζονται, κοιτάνε μπροστά και ανασυντάσσουν δυνάμεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα βλέποντας το επόμενο παιχνίδι. Ο στόχος είναι ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για να γιορτάσουν οι φίλαθλοι και οι φίλοι της ομάδας. 
Όπως έχει ανακοινωθεί όσοι έχουν προμηθευτεί κάρτες διαρκείας θα έχουν την ευκαιρία στη διάρκεια του διαλλείματος του ημιχρόνου να κερδίσουν ένα από τα πλούσια δώρα που έχει εξασφαλίσει η διοίκηση της ομάδας για όλες τις κληρώσεις στα εντός έδρας παιχνίδια των Πιερίδων Μουσών. Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα το δώρο που θα κληρωθεί είναι μια διανυκτέρευση με πρωϊνό στο χρονικό διάστημα από 1-11- 2016 έως 31-3-2017 στον Παλιό Παντελεήμονα στον Παραδοσιακό Ξενώνα  Lounge Bar.
Το Δ.Σ. της Α.Ο.Γ. «Πιερίδες Μούσες» συγχαίρει την ομάδα «Τρίκαλα 2011» και ευχαριστεί το Δ.Σ. για την άψογη φιλοξενία καθώς και την βοήθεια και συμπαράσταση στο ατυχές συμβάν τραυματισμού παίχτριας των Πιερίδων Μουσών που χρειάστηκε να μετακομιστεί στο νοσοκομείο Τρικάλων. 

Επίσης το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα για την προσφορά αφεψημάτων και αρτυμάτων προς την ομάδα, τους κ. Νικ. Συμώνη (Αρτοποιείο - Ζαχαροπλαστείο) και κ. Μανουσαρίδη (Αρτοποιείο)  από το Σβορώνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου