Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Στην Olympia Electronics ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού,Βαγγέλης Λαγδάρης

Tην εταιρεία OlympiaElectronics S.A., στην έδρα της στη Μεθώνη, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, Βαγγέλης Λαγδάρης, συνοδευόμενος  απόμέλη του Συνδυασμού «ΤΟΛΜΑΜΕ-ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ»

Η Olympia ElectronicsS.A., ηγέτιδα εταιρεία στην ελληνική βιομηχανία συστημάτων ασφάλειας, αποτελείφωτεινό παράδειγμα υγιούς επιχειρηματικότητας, διαγράφοντας μια πορεία διαρκούς επιτυχίας εδώ και 40 χρόνια.

Οφείλει το successstory της στις καινοτόμες μεθόδους παραγωγής χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής.Βασίζεται στην τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού της, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και στην εξωστρέφεια, εξάγοντας σε περισσότερες από 70 χώρες ανά τον κόσμο.

Τον κ. Λαγδάρη και τα στελέχη του Συνδυασμού υποδέχτηκανφιλόξεναο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Νίκος Αρβανιτίδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτρης Λακασάς και τους ξενάγησαν στους χώρους παραγωγής.

Κατά την περιήγησή τους τόσο ο υποψήφιος Δήμαρχος όσο και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συνομίλησαν με τους εργαζόμενους στην επιχείρηση διαπιστώνοντας πόσο «δική τους» την αισθάνονται και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους καθημερινά.

Ο κ. Λαγδάρης συνεχάρη τους ιδιοκτήτες της OlympiaElectronics S.A. για τις εξαιρετικές επιδόσεις της εταιρείας τονίζοντας, εκτός των άλλων : «Σε μια περίοδο που οι επιδόσεις της εγχώριαςβιομηχανίας δοκιμάζονται από τον διεθνή ανταγωνισμό, η OlympiaElectronics S.A. διαπρέπει, καινοτομεί, λειτουργεί με εξωστρέφεια, επενδύει στην τεχνολογία και τον ανθρώπινο παράγοντα. Είμαστε περήφανοι που μία τέτοια εταιρεία εδρεύει στην Βόρεια Πιερία και θα στεκόμαστε αρωγοί σε τέτοιες επιχειρήσεις γιατί προσφέρουν πολλά στον τόπο μας και τους κατοίκους του.»























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου