Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Παρά τις ασύμμετρες αντιξοότητες και εμπόδια μετρούν μια θετική χρονιά και προσδοκούν τα καλύτερα το 2024


Μια ακόμη χρονιά η 30η στην αθλητική πορεία του Αθλητικού Ομίλου Γυναικών «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» έφτασε στο τέλος της και ξεκινά η 4η 10ετία με αισιοδοξία και θετικές προσδοκίες! 

      








Μια πολύχρονη πορεία που ξεκίνησε το 1993 σε ένα άθλημα, το ποδόσφαιρο, το οποίο τότε ήταν αντρική υπόθεση και οι «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» ξεκινούσαν να  ανοίξουν στην Πιερία τον δικό τους δρόμο με το ποδόσφαιρο γυναικών. Δρόμος που ήταν δύσβατος, η αποδοχή ανύπαρκτη και η αποδοκιμασία καθημερινή. Άντεξαν όμως, είχαν επιτυχίες, ανεβοκατέβηκαν αρκετές φορές τις τρεις εθνικές κατηγορίες με θετικές και κακές εμπειρίες που χαλύβδωσαν το DNA τους. Δημιούργησαν την σχολή του ποδοσφαίρου γυναικών στην Πιερία και διατηρούν μια Ακαδημία Κοριτσιών  απ όπου ξεκίνησαν και αναδείχτηκαν πολλά ταλέντα που έφτασαν να κάνουν και διεθνή καριέρα στο ποδόσφαιρο γυναικών. Και συνεχίζουν απτόητες, δυνατές και αλώβητες από ασύμμετρες  αντιξοότητες, πολλές φορές κακόβουλα εμπόδια, αλλά και εισπράττοντας την αναγνώριση όσων αγαπούν τον υγιή αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα.    

 

Η φετινή χρονιά κλείνει με επιτυχίες και ατυχίες, αλλά με θετικό πρόσημο καλή διάθεση και αισιοδοξία για το καλύτερο που έρχεται μέσα από την συστηματική δουλειά και την άδολη προσπάθεια της διοίκησης, των μελών και κυρίως των αθλητριών! 

 

Η τελευταία αναμέτρηση για την ομάδα ήταν ο αγώνας με την δυναμική νεανική ομάδα της Πτολεμαΐδας, ΑΣ «Ατρόμητος» Πτολεμαΐδας (17-12-2023). Η εμπειρία και η νεανική δυναμική που συνδυάζει η ομάδα των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ήταν το ακαταμάχητο στοιχείο που έκανε την διαφορά. Γρήγορα η ομάδα απέκτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και επέβαλε τον ρυθμό της. 

Επόμενη αγωνιστική για τις ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ είναι μέσα στο 2024 και συγκεκριμένα στις 14-1-2024. Θα αντιμετωπίσει στην Κοζάνη την ομάδα ΠΑ.Ο. Κοίλων. 

 

ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ελάτε στις «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» - Δοκιμαστικά για αθλήτριες και νέες εγγραφές γίνονται καθημερινά

Ενημερωθείτε για τις απαιτήσεις της Ακαδημίας, ελάτε να μας γνωρίσετε

Τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ. και στελεχών για τις εγγραφές κοριτσιών από 7 έως 12 χρονών στην Ακαδημία είναι:

6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ. 

6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα, Ταμίας του Δ.Σ.

6946689186 Αριστέα Λεονταρίτη, στέλεχος της Ομάδας 

 

Pieridesmouses.blogspot.gr // Email: pieridesmouses1993@gmail.com //Tηλ Προέδρου: 6936170169

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου