Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Μοσχαράκι σαν «γύρος»

 


Υλικά

Για τη μαρινάδα

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το μοσχαράκι σαν γύρος, ξεκινάμε ανακατεύουντας όλα τα υλικά για τη μαρινάδα μαζί με το κρέας σε ένα μεγάλο μπολ. Τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 15-20 λεπτά.
  2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C και στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.
  3. Απλώνουμε το κρέας με τη μαρινάδα του σε μία στρώση στο ταψί και ψήνουμε για 6-10 λεπτά, ανάλογα με το πόσο καλά ψημένο μάς αρέσει.
  4. Ξεφουρνίζουμε, πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και ρίγανη, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές και ζεστές πίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου