Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Απόλλων 1926 – Αιγινιακός 0-1

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. 
Ο Γουέλκαμ «χτύπησε» στο φινάλε και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Αιγινίου – Δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες για τους «Πόντιους» που τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες
Στο τελευταίο 20λεπτο ήταν συγκεντρωμένο το… ζουμί στην αναμέτρηση της Καλαμαριάς όπου ο Απόλλων υποδέχτηκε τον Αιγινιακό με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το «διπλό» χάρη στο γκολ του Γουέλκαμ στο 87’.

Από το 72’ αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο οι γηπεδούχοι εξαιτίας της αποβολής του Καράμπελα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος συνέβαλε αρκετά στο να περάσουν σχεδόν 20 λεπτά χωρίς φάση στο γήπεδο της Καλαμαριάς καθώς αμφότερες οι ομάδες δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό. Η πρώτη καλή στιγμή λοιπόν ήρθε στο 19’ με τον Φιγκερόα να χάνει μεγάλη ευκαιρία όταν πλάσαρε αμαρκάριστος απέναντι από τον Τόλιο με τον δεύτερο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιδράσουν μετά το ημίωρο καθώς στο 33’ και το 34’ οι Γουέλκαμ και Πέντας αντίστοιχα, έστειλαν την μπάλα άουτ. Μάλιστα, το πρώτο μέρος έκλεισε με ακόμη δυο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους καθώς «απείλησαν» με τους Γιαζιτζόγλου και Πέντα, χωρίς ο Απόλλων να μπορεί να φανεί επιθετικά από το 25’ και μετά.
Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο με τον Απόλλωνα να έχει μια ελαφρά πρωτοβουλία και τον Αιγινιακό να μην δείχνει διάθεση να ρισκάρει. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ όταν στο 55’ ο Νατσιόπουλος είδε την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να περνάει άουτ ύστερα από το σουτ που επιχείρησε. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Διαμαντόπουλου αύξησαν το ποσοστό κατοχής της μπάλας, ενώ το έργο τους έγινε πιο εύκολο από το 72’ και μετά. Ο Καράμπελας λοιπόν αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τον Απόλλωνα για περισσότερα από 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Το αριθμητικό του πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε τελικά ο Αιγινιακός στο 87’ με τον Γιαζιτζόγλου να κάνει τη σέντρα από αριστερά και τον Γουέλκαμ να πλασάρει σωστά για το 1-0 που έμεινε ως το σφύριγμα της λήξης.
Απόλλων 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαδόπουλος, Χατζηλιάδης, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Δήμου, Ακασού (64' Παναγιωτούδης), Καράμπελας, Νατσιόπουλος, Φιγκερόα (54' Ευσταθίου), Τσούτσης (79' Παπαδόπουλος), Αναστασίου
Αιγινιακός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Μπάρος, Ρίκκα (90'+2' Αχαλινόπουλος), Φαμπίνιο, Πέντα, Ντιντάκ (86' Ζούρκος), Γουέλκαμ, Καζάκης (70' Κυνηγόπουλος)
onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου