Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Αιγινιακός 0-2

 http://pieriasport.blogspot.gr/

            Σκαρφαλώνει προς την κορυφή ο Αιγινιακός

Ο Αιγινιακός ήταν νικητής στο τοπικό ντέρμπι της Πιερίας επικρατώντας με 0-2 στη Νεοκαισάρεια επι του Αχιλλέα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες επιθετικές ενέργειες στο πρώτο ημίχρονο, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και στέκονταν πιο καλά στο γήπεδο,
απέναντι σε έναν Αχιλλέα που "φοβήθηκε¨τον αντίπαλο του, έδωσε πολύ χώρο και μοιραία υπέκυψε στην ανωτερότητα του.

Η ομάδα της Νεοκαισάρειας στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε αγωνιστικά και προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ ώστε να μπεί ξανά στο παιχνίδι, κάτι που όμως δε κατάφερε κι έτσι έμεινε αυτό το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Στα μέσα του πρώτου μέρους ο Πέντα έβγαλε μόνο του τον Καρακατσάνη απέναντι στον Βασιλειάδη που βγήκε για να κλείσει τον αντίπαλο του και να προλάβει τη φάση αλλά ο έμπειρος μέσος του Αιγινιακού με όμορφο πλασέ πέρασε τη μπάλα απο επάνω του και έκανε το 0-1 για την ομάδα του. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ με τον επόπτη όμως να πηγαίνει στη σέντρα.

Στις καθυστερήσει του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους σε φάση την απόφαση της οποίας αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι. Ο Λαζαρίδης έπεσε επάνω στον Γουέλκαμ με τον παίκτη του Αιγινιακού να πέφτει με τη σειρά του στο έδαφος. Οι παίκτες του Αχιλλέα υποστήριξαν ότι και οι δυο ποδοσφαιριστές γλίστρησαν και βρέθηκαν κάτω με τον διαιτητή της αναμέτρησης όμως να έχει αντίθετη άποψη και να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Ο Γιαζιτζόγλου δεν αστόχησε και με σουτ απο τα 11 βήματα διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για την ομάδα του.
Στο δεύτερο μέρος δεν έγινε η μεγάλη φάση για καμία απο τις δυο ομάδες. Έτσι η τοπική αναμέτρηση μεταξύ Αχιλλέα και Αιγινιακού, έληξε 0-2 για την ομάδα του Αιγινίου.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης (84΄Βραχνός), Σκέντος, Τασίδης, Ποτουρίδης, Τσαγκαράκης (65΄Ζαχαράκης), Καρατζάογλου, Κοτσιαρίδης, Νάκας, Κλιάνης.

Αιγινιακός: Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Δήμου, Σαββίδης (76΄Αντωνιάδης), Καρακατσάνης (73΄Αχαλινόπουλος Κ.), Ζούρκος, Γκούρτσας (84΄Ντίντακ), Πέντα, Γουέλκαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου