Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Πύδνα Κίτρους-Πύρασος 2-0

                               Δίκαια η Πύδνα το τρίποντο

Με ένα γκολ του Σπύρου Μακράκη και ένα του Αποστόλη Τσιούνη, η Πύδνα Κίτρους πήρε την 3η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και με τον βαθμό στην Τσαριτσάνη έπιασε τους 10 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.


Η ομάδα της Κατερίνης ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα όπως αυτήν της Νέας Αγχιάλου.
Την πρώτη της καλή στιγμή είχε η Πύδνα με το δοκάρι του Καραγκούνη στο 25΄. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Κίτρους σούταρε δυνατά για να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.

Στο 75΄ο Μακράκης κατάφερε με πλασέ να ανοίξει το σκορ κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του μετά απο πάσα του Τσιούνη. Ο δεύτερος κατάφερε απο πασέρ να μετατραπεί σε σκόρερ όταν λίγο πρίν τελειώσει το παιχνίδι εκμεταλλεύτηκε όμορφη πάσα του Σεχολάρι και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Θεοδωρόπουλος με βοηθούς τους Μωυσιάδη και Δημόπουλο.

Πύδνα Κίτρους (Απόστολος Στύλος): Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Κόλλα, Δημητρίου, Στούμπος, Πετρουτζέλης, Τρικαλόπουλος, Καραγκούνης (60' Τσιώμης), Σεχολλάρι, Όττα (90' Γελαδάρης), Μακράκης.

Πύρασος (Στέφανος Ξηροκώστας): Χαλάτσης, Καψιώτης, Χατζητρακόσιας, Μπόρας (82' Σαμαράς), Καραλόπουλος (34' Πλαστάρας), Στεφανής, Μαλακασιώτης (85' Βουρδάκης), Βαγγελάκος, Τσιουρέλης, Κοντοβάς, Αναστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου