Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Από τον Αιγινιακό στην Super League

Από τον Αιγινιακό στην Super League

Στα 21 του χρόνια ο ύψους 1,85 μέτρων στόπερ από το Κορδελιό ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τους μικρούς του 2015 στον Αιγινιακό για να πάρει μεταγραφή το 2017 στον Ολυμπιακό (θα ενταχθεί ως γνωστόν στο ρόστερ του το καλοκαίρι).
Είναι ένα ακόμα παράδειγμα παίκτη από τον Αιγινιακό που όχι μόνο στάθηκε σε επίπεδο Λίγκας αλλά πήρε και σπουδαία μεταγραφή. Υπάρχουν και άλλα τέτοια παραδείγματα και ακόμα και περιπτώσεις πιο... έτοιμων παικτών που αναδείχθηκαν από την ομάδα του όπως του Ντιντάκ Ντεβέσα όπου από τον Αιγινιακό βρέθηκε στον Πλατανιά στην Super League και από εκεί φέτος στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στις 14 Φλεβάρη του 2017 ο Αστέρας είχε κλείσει και ανακοινώσει την μεταγραφή του. Τότε ο Πασαλίδης είχε πίσω του το 2015 όταν ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, μετρώντας 12 συμμετοχές και 1 γκολ στην Γ' Εθνική. Μέχρι εκείνο το σημείο ήταν βασικός κι αναντικατάστατος στην Football League, έχοντας 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Την σεζόν 2015-2016 ο Πασαλίδης έκανε λοιπόν 12 συμμετοχές και 1 γκολ με τον Αιγινιακό στην Football League 2 ενώ στο πρωτάθλημα της Football League μέχρι να ανακοινωθεί από τους Αρκάδες είχε 14 συμμετοχές ενώ είχε παίξει και στα 3 ματς Κυπέλλου όπου ο Αιγινιακός ήταν στον ίδιο όμιλο με τον Αστέρα. Για την ακρίβεια όλο το '16-'17 ο Πασαλίδης είχε 28 ματς με 1 ασίστ. Φέτος ο πιτσιρικάς σέντερ μπακ στον Αστέρα έχει κάνει 18 αγώνες με 2 γκολ. Το ταλέντο του το είχε ξεχωρίσει καιρό τώρα ο Ολυμπιακός για να καταλήξει στο να τον κλείσει μαζί με τον Ιγκόρ Σίλβα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου