Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Δήμος Κατερίνης: Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ





 

Την καθιερωμένη ετήσια γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν και φέτος με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης.

Η εκδήλωση έγινε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, σε αίθουσα εκδηλώσεων της πόλης, ενώ την πίτα ευλόγησε o εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Άννης, π. Δημήτριος Γκόλιας.


Ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ Αναστάσιος Παπαζήσης μετέφερε το χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, ευχαρίστησε τα μέλη των ΚΑΠΗ για την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στα προγράμματα και τις εκδηλώσεις που υλοποιούνται, καθώς και τους εργαζόμενους για την άρτια συνεργασία.

Επιπλέον, χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου κ.α., ενώ παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης Καλλιόπη Μπατάλα – Τζουμέρκα, δημοτικοί – περιφερειακοί σύμβουλοι, πολιτευτές,  εκπρόσωποι τοπικών αρχών, συλλόγων, φορέων και πλήθος κόσμου.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ διασκέδασαν, αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν μία πραγματικά όμορφη εκδήλωση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου